ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης από Ημαθία: «Ο ΕΛΓΑ θα παραμείνει στο δημόσιο – Θα σταθούμε δίπλα στους παραγωγούς τεύτλων»

«Οι αγρότες αναλαμβάνουν μεγάλο ρίσκο και το κράτος πρέπει να είναι δίπλα τους»

Σ.Κασσελάκης από Ημαθία: «Ο ΕΛΓΑ θα παραμείνει στο δημόσιο – Θα σταθούμε δίπλα στους παραγωγούς τεύτλων»

Στην Ημαθία βρέθηκε σήμερα, Κυριακή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. Έδωσε τη διαβεβαίωση ότι θα στηρίξει τους αγρότες και θα ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα, κατά την ομιλία του σε πολίτες της περιοχής.

Ο εξαγωγικός χαρακτήρας της πρωτογενούς παραγωγής είναι ένα στοίχημα για την Ελλάδα, είπε και δεσμεύτηκε ότι:

-Ο ΕΛΓΑ θα παραμείνει στο δημόσιο και θα ενισχυθεί.

-Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σταθεί δίπλα στους παραγωγούς τεύτλων για να γυρίσει στην Ελλάδα η παραγωγή ζάχαρης.

«Οι αγρότες αναλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο και το Κράτος πρέπει να είναι δίπλα σας ώστε να επιβιώσετε από την Κλιματική Αλλαγή», τόνισε ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στους πολίτες της Αλεξάνδρειας.

«Εσείς μπορεί να μην με ξέρετε καλά, αλλά να ξέρετε κάτι. Εγώ ξέρω εσάς.

Ξέρω τι τραβάτε, ξέρω ότι δικαιοσύνη που θέλετε στην καθημερινότητά σας, ξέρω την αξιοπρέπεια που αξίζετε στην καθημερινότητά σας και θα έχετε μία κυριολεκτικά άμεση επαφή με την ηγεσία του κόμματος και όλοι μαζί θα δώσουμε λύσεις στον ελληνικό λαό. Είμαστε εδώ για εσάς».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας, χαιρέτησε πολίτες που κάθονταν σε καφέ, κουβέντιασε μαζί τους και φωτογραφήθηκε με άτομα διαφόρων ηλικιών που έσπευσαν να τον γνωρίσουν.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε καφέ έξω από το οποίο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες που τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και τους μίλησε για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Τους υπενθύμισε, μάλιστα, ότι πριν τις βουλευτικές εκλογές είχε επισκεφθεί τη Βέροια και τη Νάουσα, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, και τότε είχαν γίνει αποδέκτες των διαμαρτυριών των αγροτών απέναντι στην κυβέρνηση για το ζήτημα των αποζημιώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περιοδεία στην Αλεξάνδρεια τον Σ.Κασσελάκη συνόδευαν η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, ο πρώην βουλευτής Άγγελος Τόλκας και κομματικά στελέχη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.