ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Κασσελάκης από Σητεία: «Η Κρήτη είναι παραμελημένη από την κυβέρνηση σε πολλά ζητήματα» (φώτο)

«Η Κρήτη θα μιλήσει δυνατά και θα πει ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική δημοκρατική ανατροπή»

Σ.Κασσελάκης από Σητεία: «Η Κρήτη είναι παραμελημένη από την κυβέρνηση σε πολλά ζητήματα» (φώτο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ολοκλήρωσε σήμερα Δευτέρα (8/4) την πενθήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, επισκέπτοντας τη Σητεία, και κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως είναι «παραμελημένη από την κυβέρνηση σε πολλά ζητήματα».

«Η ψυχή αυτού του νησιού είναι όντως βαθιά δημοκρατική, είναι η λεβεντογέννα η Κρήτη μας. Είμαι τόσο υπερήφανος που μπόρεσα να περάσω πέντε μέρες σε όλους τους νομούς. Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για την αποκέντρωση της χώρας μας, εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλα μπορούν να γίνουν. Παραμελημένη από την κυβέρνηση σε πολλά ζητήματα. Τα έργα εδώ πέρα πρέπει να ολοκληρωθούν, να συμπεριλαμβάνουν όλη την απόσταση οδικώς μέχρι τη Σητεία, να χτιστεί και σιδηρόδρομος και να μην ξεπουληθούν τα βουνά της Κρήτης σε δύο οικογένειες για ανεμογεννήτριες χωρίς τη συναίνεση και τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών στην παραγωγή πράσινης ενέργειας», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στο τέλος της ημέρας η Κρήτη θα μιλήσει δυνατά και θα πει ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική δημοκρατική ανατροπή», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.