ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Κασσελάκης: Σε πάρτι σε μπαρ της Αθήνας μαζί με φίλους και συνεργάτες (φωτό)

«Αύριο ψηφίζουμε όλοι διότι ο τόπος έχει ανάγκη από προοδευτική κυβέρνηση»

Σ.Κασσελάκης: Σε πάρτι σε μπαρ της Αθήνας μαζί με φίλους και συνεργάτες (φωτό)

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών, το βράδυ του Σαββάτου (23/9), σε πάρτι νεολαίας σε μπαρ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Έχοντας στο πλευρό του φίλους και συνεργάτες, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Αύριο ψηφίζουμε όλοι διότι ο τόπος έχει ανάγκη από προοδευτική κυβέρνηση. Εύχομαι να είμαι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό εξαρτάται από τον καθένα να σηκωθεί και να πάει να ψηφίσει. Είναι ημέρα χαράς».

Στο πάρτι πήγε και ο Νίκος Παππάς ο οποίος αγκάλιασε τον Στέφανο Κασσελάκη και ανέφερε: «Αύριο θα είναι μια ημέρα γιορτής για τη δημοκρατία και μεγάλης συμμετοχής για την αναγέννηση της παράταξης. Έχω βαθιά πίστη πως με τον Στέφανο στην πρώτη γραμμή, πάρα πολύ σύντομα η χώρα θα έχει κυβέρνηση που θα την απαλλάξει από τις αλλεπάλληλες κρίσεις».

Επίσης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το παρών έδωσαν κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Ελένη Αυλωνίτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.