ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: «Ο Κ.Μητσοτάκης ετοιμάζεται να κάνει επιλογές δεξιάς ανακύκλωσης»

O ΣΥΡΙΖΑ βλέπει «μια (ακόμα πιο) δεξιά στροφή στις επιλογές για τα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια»

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: «Ο Κ.Μητσοτάκης ετοιμάζεται να κάνει επιλογές δεξιάς ανακύκλωσης»

Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «δεξιά ανακύκλωση».

Λίγη ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση του ανασχηματισμού από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει «μια (ακόμα πιο) δεξιά στροφή στις επιλογές για τα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να ανακοινώσει σήμερα τον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, μετά την ηχηρή αποδοκιμασία στις κάλπες.

Είναι πασιφανές ότι ετοιμάζεται να κάνει επιλογές δεξιάς ανακύκλωσης, με μια (ακόμα πιο) δεξιά στροφή στις επιλογές για τα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο και να αλλάξει «βιτρίνα» όμως το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο. Αυτό που χρειάζεται αλλαγή είναι η πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης κι όχι τα πρόσωπα που θα συνεχίσουν τις ίδιες αντικοινωνικές πολιτικές.

Οι συμπολίτες μας στο προοδευτικό κέντρο ας τους κρίνουν ανάλογα. Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν απολογούμαστε για προοδευτικές πολιτικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΥΓ.: Ο κ. Μητσοτάκης θα «τιμωρήσει» τους αλαζόνες υπουργούς του κι εκείνους που κοροϊδεύανε τον κόσμο; Δύσκολο, γιατί θα πρέπει πρώτα να κοιταχτεί στον καθρέφτη…», προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.