ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ ετοιμάζει την είσοδο ιδιωτών και στο ΕΚΑΒ και μέχρι τότε καλύπτει τα κενά με τις Ένοπλες Δυνάμεις»

«Ο Κ.Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο απέκλεισε νέες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ ετοιμάζει την είσοδο ιδιωτών και στο ΕΚΑΒ και μέχρι τότε καλύπτει τα κενά με τις Ένοπλες Δυνάμεις»

Για κρυφή ατζέντα στην υγεία καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μια ημέρα μετά από ένα ακόμα τραγικό περιστατικό απώλειας συνανθρώπου μας στην Θάσο, λόγω ελλείψεων στο ΕΚΑΒ, ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο απέκλεισε νέες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ και μίλησε για συνδρομή της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων. Με δεδομένο ότι το κόστος πλήρους στελέχωσης του ΕΚΑΒ είναι μερικές δεκάδες εκατομμύρια, το κίνητρο του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί είναι δημοσιονομικό. Απλά ετοιμάζει την είσοδο ιδιωτών και στο ΕΚΑΒ και μέχρι τότε θέλει να καλύψει τα κενά δημιουργώντας άλλα κενά στην Πυροσβεστική και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ειδικά για την Πυροσβεστική, τα προηγούμενα χρόνια οι δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό είχαν ως αποτέλεσμα να μην αποτραπεί μια από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές καταστροφές στην Εύβοια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας διαβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «δεσμεύεται ότι θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια ιδιωτικοποίησης της Υγείας και θα παλεύει καθημερινά μέσα και έξω από τη Βουλή για ισχυρή ποιοτική και καθολική υγειονομική περίθαλψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.