ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: Με «δόσεις» Τσίπρα το σποτ για την ανάδειξη νέου προέδρου στις 10 Σεπτεμβρίου

Το μήνυμα του σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου είναι το «ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει από εσένα»

ΣΥΡΙΖΑ: Με «δόσεις» Τσίπρα το σποτ για την ανάδειξη νέου προέδρου στις 10 Σεπτεμβρίου

Αρκετές «εμφανίσεις» του Αλέξη Τσίπρα περιλαμβάνει το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών της 10ης Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη του διαδόχου του.

Στο σποτ, όπου δεσπόζει ο Αλέξης Τσίπρας, σε στιγμιότυπα από προεκλογική εκστρατεία αλλά και από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, παράλληλα με τη συμμετοχή μελών και στελεχών του κόμματος σε διαδηλώσεις, αναφέρεται: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν,είναι και θα είναι ώριμο τέκνο της ανάγκης. Εκφραστής της ελπίδας. Μαζί συνομιλήσαμε με την ιστορία. Μαζί τη γράψαμε»

Στο σποτ καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στην διαδικασία αναφέρεται: «Στις 10 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου. Διαμορφώνουμε το αύριο που ξεκινάει από εμάς. Ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει από εσένα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=HVDCGsNd_6s&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.