ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

ΣΥΡΙΖΑ: Με ποιους βλέπουν τα αποτελέσματα των εκλογών Σ.Κασσελάκης και Ε.Αχτσιόγλου

Στα γραφεία τους οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Με ποιους βλέπουν τα αποτελέσματα των εκλογών Σ.Κασσελάκης και Ε.Αχτσιόγλου

Από τα γραφεία τους παρακολουθούν τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ οι Στέφανος Κασσελάκης και Εφη Αχτσιόγλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολουθεί τα αποτελέσματα με τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, την Αθηνά Λινού, τον Ευάγγελο Αντώναρο, την Δώρα Αυγέρη, τον Πέτρο Παππά, τον Γιώργο Τσίπρα. Εκεί βρίσκονται και οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και ο σύντροφός του Τάιλερ.

Από το γραφείο της παρακολουθεί τα αποτελέσματα και η Εφη Αχτσιόγλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί της παρακολουθούν τα αποτελέσματα στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που την στήριξαν, όπως η Σία Αναγνωστοπούλου, η Θεανώ Φωτίου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.