ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταγγελίες για Ν.Κεραμέως-Θ.Πλεύρη από ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα επίμαχα e-mail που έστειλαν – «Να παραιτηθούν σήμερα»

«Έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους γραφεία», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Καταγγελίες για Ν.Κεραμέως-Θ.Πλεύρη από ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα επίμαχα e-mail που έστειλαν – «Να παραιτηθούν σήμερα»

Σε σοβαρές καταγγελίες για την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρεται στα επίμαχα e-mail που έστειλαν οι δύο υπουργοί. 

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για «καθεστωτική αλαζονεία», καταγγέλλοντας ότι η Νίκη Κεραμέως και ο Θάνος Πλεύρης έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους κέντρα.

«Η αλαζονεία και η καθεστωτική αντίληψη των υπουργών του κ. Μητσοτάκη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πιστεύουν ότι το κράτος τους ανήκει κι έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους κέντρα», αναφέρει αρχικά η Κουμουνδούρου και απαριθμεί τα περιστατικά που αποδεικνύουν τα λεγόμενά της:

«Η κ. Κεραμέως έστειλε email στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας, όπου καλούσε να ψηφίσουν τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να την καταγγείλει η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας».

«Ο δε κ. Πλεύρης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η KONTRA NEWS, έστειλε email προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Αθήνας για προεκλογική του συγκέντρωση. Αποκάλυψη που επιβεβαίωσε και ο ίδιος, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα».

«Το λιγότερο που έχουν να κάνουν Κεραμέως και Πλεύρης είναι να παραιτηθούν σήμερα κιόλας από υπουργοί», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Και όλα αυτά, ενώ είχε προηγηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος που προωθούσε την υποψηφιότητά του από τους επίσημους λογαριασμούς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

«Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ!” στην καθεστωτική αλαζονεία της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το επίμαχο e-mail που έστειλε η Ν.Κεραμέως: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.