ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΣΥΡΙΖΑ: «Πάρτι διασπάθισης δημοσίου χρήματος με 2,3 εκ απευθείας αναθέσεις σε εκλεκτό δημοσκόπο του Μητσοτάκη»

«Αναμένουμε την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης και της ΣΕΔΕΑ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Πάρτι διασπάθισης δημοσίου χρήματος με 2,3 εκ απευθείας αναθέσεις σε εκλεκτό δημοσκόπο του Μητσοτάκη»

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δημοσίευμα για 2.252.043,96 ευρώ που φέρεται να έχουν λάβει (ή αναμένεται να λάβουν) «κομβικά πρόσωπα της OpinionPoll από την κυβέρνηση και γαλάζιους δημάρχους και περιφερειάρχες».

«Οι αποκαλύψεις σήμερα της “Αυγής” για το τρίγωνο διαπλοκής δημοσκοπικών εταιρειών, επιχειρήσεων συνδεδεμένες με αυτές και “κράτους Μητσοτάκη” είναι αποκαλυπτικές για τον τρόπο που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια η χειραγώγηση της κοινής γνώμης», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί στη συνέχεια:

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων “Opinion Poll” η οποία πέφτει μονίμως έξω στις εκτιμήσεις της, προωθώντας πάντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνδέεται με εταιρείες που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σαρώσει τα δημόσια έργα.

Ο Διευθυντής Ερευνών και Επικοινωνίας της “Opinion Poll” κ. Ζούπης, δε, προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προσωπικός λιβελογράφος του Αλέξη Τσίπρα, και του ΣΥΡΙΖΑ εν γένει.

Συγκεκριμένα, πέντε εταιρείες που συνδέονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με την “Opinion Poll” έχουν λάβει τα εξής ποσά δημοσίου χρήματος:

  • Δήμοι 1.120.357,96 €
  • Φορείς υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής 886.464,57 €
  • Περιφέρειες 167.706,93 €».

Όπως υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «πρόκειται για ένα κανονικό πάρτι διασπάθισης δημοσίου χρήματος που βγαίνουν από την τσέπη των φορολογούμενων πολιτών προκειμένου να ευνοηθεί προσωπικά ο “Μωυσής” Κυριάκος Μητσοτάκης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αναμένουμε την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης και της ΣΕΔΕΑ γι’ αυτό το πλιάτσικο που αποτελεί ντροπή για το σύνολο των δημοσκόπων και πολιτικών επιστημόνων της χώρας», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.