ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το μήνυμα του Ν.Ηλιόπουλου για την παραίτηση του Α.Τσίπρα: «Αλέξη σε ευχαριστούμε για όλα»

«Αλέξη, σε ευχαριστούμε για όλα. Είμαστε πολύ τυχεροί και είναι τιμή μας. Ο αγώνας συνεχίζεται»

Το μήνυμα του Ν.Ηλιόπουλου για την παραίτηση του Α.Τσίπρα: «Αλέξη σε ευχαριστούμε για όλα»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Νάσος  Ηλιόπουλος μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα,  από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Πέμπτης (29/6).

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Μαζί στην Νεολαία Συνασπισμού, στην “Ανοιχτή Πόλη”, στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί στα δύσκολα και στα εύκολα.

Ο πολιτικός που το 2012 ανέλαβε την ευθύνη και μίλησε για την κυβέρνηση της Αριστεράς. Για μια Αριστερά που θα μπορεί να πετυχαίνει νίκες στο σήμερα, να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων.

Για μια κυβέρνηση που το 15-19 κατάφερε να μειώσει την φτώχεια και τις ανισότητες, να δώσει τέλος στο καθεστώς εξαίρεσης που είχαν δημιουργήσει τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής και η χρεοκοπία. Που στήριξε τον κόσμο της εργασίας και το καθολικό δικαίωμα πρόσβασης στην υγεία.

Για την κυβέρνηση που δεν φοβήθηκε να μιλήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα ως στοιχείο της δημοκρατίας. Με το σύμφωνο συμβίωσης για όλα τα ζευγάρια και την ταυτότητα φύλου. Με την ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστευτικής καταγωγής.

Για την κυβέρνηση που δεν φοβήθηκε να τα βάλει με τον εθνικισμό και την πατριδοκαπηλία, με την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Με την σημερινή του κίνηση αναλαμβάνει ξανά κάτι σημαντικό, να αποδείξει όπως είπε ότι “η μάχη για τις ιδέες και η προσφορά δεν ορίζεται από την καρέκλα που κατέχει κανείς.”

Μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει “ένα νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ”. Μίλησε για την “εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις της κοινωνίας και της Αριστεράς”.

Αλέξη, σε ευχαριστούμε για όλα. Είμαστε πολύ τυχεροί και είναι τιμή μας. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.