ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Πρωτομαγιά: «Στις 21 Μαΐου οι εργαζόμενοι θα γυρίσουν την πλάτη στην αδικία»

«"Ως εδώ!" θα πουν οι εργαζόμενοι στις εκλογές της 21ης Μαΐου» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Πρωτομαγιά: «Στις 21 Μαΐου οι εργαζόμενοι θα γυρίσουν την πλάτη στην αδικία»

Το μήνυμά του για την Εργατική Πρωτομαγιά έστειλε, τη Δευτέρα (01/05), ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως «στις εκλογές της 21ης Μαΐου «οι εργαζόμενοι θα πουν “Ως εδώ!” και θα γυρίσουν την πλάτη στην αδικία».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «137 χρόνια μετά τον ηρωικό αγώνα των εργατών στο Σικάγο τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά. Τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο, για αξιοπρέπεια στη δουλειά και στη ζωή. Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αυτά τα 4 χρόνια έχουν δει το εισόδημά τους να εξανεμίζεται από την αισχροκέρδεια, το οκτάωρο να εξαφανίζεται, τις απλήρωτες υπερωρίες και την εργοδοτική ασυδοσία να γίνονται νόμος από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προς όφελος των λίγων και ισχυρών».

Ακόμα, το κόμμα τονίζει: «Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η τρομοκρατία των εργαζομένων λίγο πριν τις εκλογές. Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από το βίντεο της ντροπής, που έδειχνε εργοδότη να απειλεί και να εκβιάζει τους εργαζόμενούς του για το τι θα ψηφίσουν, με επιστάτη τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα οι εργαζόμενοι δίνουν το σήμα στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Στις 21 Μαΐου θα πουν «Ως εδώ!». Θα γυρίσουν την πλάτη στην αδικία και θα ανοίξουν το δρόμο στη δικαιοσύνη. Για καλύτερους μισθούς, χαμηλότερες τιμές, συλλογικές συμβάσεις, ασφάλεια στην εργασία. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν θα καταφέρει να τους σταματήσει να σκέφτονται και να ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή. Η αξιοπρέπεια, η ελευθερία και η δημοκρατία στη δουλειά και στη ζωή θα νικήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.