ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το αποτέλεσμα της καταστροφής των δασών της δυτικής Αττικής – Αγριογούρουνα ψάχνουν για φαγητό στο… Χαϊδάρι!

Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης

Το αποτέλεσμα της καταστροφής των δασών της δυτικής Αττικής – Αγριογούρουνα ψάχνουν για φαγητό στο… Χαϊδάρι!

Ένα αγριογούρουνο έκανε βόλτες κοντά στα σπίτια και δεν θα ήταν τόσο παράξενο αν η περιοχή δεν ήταν μέσα στον αστικό ιστό του… Χαϊδαρίου!

 Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το γεγονός δεν… εντυπωσίασε τις γάτες της γειτονιάς, οι οποίες κυκλοφορούν ατάραχες κοντά του, ίσως γιατί έχουν ξαναδεί αγριογούρουνα.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κατόρθωμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δεν μπόρεσε να προστατέψει τα δάση της Δυτικής Αττικής τα οποία έχουν καεί ολοσχερώς φέτος το καλοκαίρι και όλες τις προηγούμενες χρονιές.

Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα χαριτωμένο αγριογούρουνο που του ήρθε να κάνει «βόλτα» στην πρωτεύουσα (τουλάχιστον στην μητροπολιτική περιοχή της).

Πρόκειται για ένα άγριο ζώο το οποίο δεν έχει επιλογές τροφής αφού ο φυσικός του χώρος έχει καταστραφεί και ήρθε στις πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές μήπως μπορέσει και βρει φαγητό.

Οι καταστροφές που προξενούν οι πυρκαγιές δεν είναι μόνο ως προς τις περιουσίες των ανθρώπων, καταστρέφεται ένα ολόκληρο οικοσύστημα και όποιο έμβιο ον ζει μέσα σε αυτό θα πρέπει να επιδιώξει την επιβίωση του με άλλους τρόπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.