ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνεχίζει τις εργασίες η εξεταστική επιτροπή με Κοντομηνά, Αλαφούζο, Μπόμπολα

Συνεχίζει τις εργασίες η εξεταστική επιτροπή με Κοντομηνά, Αλαφούζο, Μπόμπολα

Με ιδιοκτήτες ή εκπροσώπους τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης θα συνεχίσει τις εργασίες της από την επόμενη εβδομάδα, η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελος, έχει ήδη αποστείλει τις σχετικές επιστολές και έχει ήδη απαντήσει θετικά ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος, για να καταθέσει την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου.

Επιστολές έχουν αποσταλεί επίσης προς τον ιδιοκτήτη της εταιρίας «Πήγασος», Φώτη Μπόμπολα για τις 2 Αυγούστου, και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού “ALPHA” Δημήτρη Κοντομηνά για τις 4 του ίδιου μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την σημερινή κατάθεση του, ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ, Δημήτρης Μηλιάκος, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι για όλα τα δάνεια τα οποία χορήγησε η τράπεζα του προς τα κόμματα, ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες και νόμιμες διαδικασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.