Ο Στ. Ψυχάρης, ενώ προχθές έστειλε επιστολή με συνημμένη ιατρική βεβαίωση, χτες ανακάλεσε το κώλυμά του και ζήτησε προφορικά να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή, σήμερα, Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Να καταθέσει αυτοπροσώπως στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων ζήτησε τελικά ο εκδότης Σταύρος Ψυχαρης, αίτημα που έγινε δεκτό από την επιτροπή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τρίτης με μάρτυρα τον Φ. Μπόμπολα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στ. Ψυχάρης προχθές είχε υποβάλει εγγράφως αίτημα να μην καταθέσει ο ίδιος στην επιτροπή επικαλούμενος λόγους υγείας. Μάλιστα συνόδευε το αίτημά του με ιατρική γνωμάτευση του καθηγητή Μαρίνου Δαλάκα, η οποία ανέφερε ότι ο εκδότης παρουσιάζει σημαντική δυσκολία στην εκφορά λόγου, κίνησης και ισορροπίας. Φαίνεται όμως ότι ο κ. Ψυχάρης άλλαξε γνώμη, καθώς χθες συνεργάτης του επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλο και του είπε ότι ο εκδότης επιθυμεί να καταθέσει αυτοπροσώπως αναιρώντας το έγγραφο αίτημά του. Σημειωτέον ότι μετά το αρχικό αίτημα Ψυχάρη εξετάζονταν το ενδεχόμενο να κληθεί ο υιός του, Παναγιώτης Ψυχάρης. Άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Στ. Ψυχάρη για εξαπάτηση της επιτροπής εισηγήθηκε ο Δ. Καμμένος εκ μέρους των ΑΝΕΛ.