ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βουλή: Το «παρελθόν» μεταξύ Κ.Φλώρου και Β.Γραμμένου που οδήγησε στην «έκρηξη» του ανεξάρτητου βουλευτή

Βαθιές «ρίζες» φαίνεται πως έχει το σημερινό περιστατικό στο κοινοβούλιο

Βουλή: Το «παρελθόν» μεταξύ Κ.Φλώρου και Β.Γραμμένου που οδήγησε στην «έκρηξη» του ανεξάρτητου βουλευτή

Η κόντρα του ανεξάρτητου βουλευτή Κ.Φλώρου και του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Β.Γραμμένου που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό στη Βουλή δεν ήρθε από το πουθενά.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος έχει καταθέσει αγωγή εδώ και αρκετούς μήνες κατά του πατέρα του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου και εξύβριση.

Φαίνεται ότι η ένταση μεταξύ τους ήταν συνεχής, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι αυτή θα φτάσει στα άκρα, με τον Β.Γραμμένο να λέει στον Κ.Φλώρο ότι «θα του γαμ…σει τη μάνα»!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Φλώρος σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο ίδιος έπιασε από τον λαιμό τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, την ώρα που στην Ολομέλεια διεξαγόταν συζήτηση για το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από αίτημα του πατέρα του Κ. Φλώρου.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Mάλιστα, ορισμένοι βουλευτές που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο αλλά η οργή από τις σκαιές ύβρεις κατά της μητέρας του εκ μέρους του Β.Γραμμένου τον έκαναν έξαλλο.

Με εντολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα προσήχθη και κρατείται ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητος βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι αποφάσισε ο πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας προκειμένου να στείλει τον  Κωνσταντίνο Φλώρο στο Αυτόφωρο (!) άρθρο 157 του νέου Ποινικού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.