ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συζήτηση και ψήφιση της Ελληνοαμερικανικής Αμυντικής Συμφωνίας σήμερα στη Βουλή

«Ναι» από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Συζήτηση και ψήφιση της Ελληνοαμερικανικής Αμυντικής Συμφωνίας σήμερα στη Βουλή

Σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και ψήφιση της Ελληνοαμερικανικής Αμυντικής Συμφωνίας, στη Βουλή.

Με τους εισηγητές των κομμάτων άνοιξε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την «Κύρωση του Δεύτερου Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας, μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Υπέρ της Αμυντικής Συμφωνίας τάχθηκαν στη Βουλή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η Συμφωνία θα συζητηθεί και θα ολοκληρωθεί σήμερα με την ψήφισή της, ενώ το πολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών που αναμένονται να ξεκινήσουν μετά τις 12 το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των κομμάτων, κατά τη συζήτηση της στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής υπερ τής κύρωσης τάχθηκαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευση δήλωσαν ότι την καταψήφισαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.