ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Xρήστος Σεβαστίδης για τροπολογία για «κόμμα Κασιδιάρη»: «Δεν κρατήσαμε ίσες αποστάσεις – Είναι πρόχειρη η νομοθέτηση»

Τι ανέφερε στην ΕΡΤ ο δικαστής

Xρήστος Σεβαστίδης για τροπολογία για «κόμμα Κασιδιάρη»: «Δεν κρατήσαμε ίσες αποστάσεις – Είναι πρόχειρη η νομοθέτηση»

Δεν σταματούν να βγαίνουν νέα στοιχεία στη δημοσιότητα για τις ενέργειες  της κυβέρνησης προκειμένου να αποκλειστεί από τις Εθνικές εκλογές το κόμμα «Έλληνες».

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος είχε συναντήσεις με  κυβερνητικούς παράγοντες (Μητσοτάκης, Γεραπετρίτης) ζητώντας του «να αποκλείσει από τις εκλογές το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, με αντάλλαγμα πιθανή αξιοποίησή του με θέση σε Αρχές», ο Xρήστος Σεβαστίδης, μέλος της Ένωσης Εισαγγελέων και εφέτης, μίλησε στην ΕΡΤ για την τροπολογία που μπλοκάρει την κάθοδο του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές.

«Οχι κυρια Χριστοφιλέα, δεν κρατήσαμε ίσες αποστάσεις» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο νομοθέτης βιάστηκε. Είναι πρόχειρη η νομοθέτηση.»

 Σημειώνεται ότι μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις και τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις ένα  μεγάλο ποσοστό των νέων ψηφοφόρων που θα ψήφιζαν τους «Έλληνες», φαίνεται πλέον ότι μετακινείται προς τον… ΣΥΡΙΖΑ, όχι γιατί υπάρχει κάποια πολιτική «συγγένεια» των δύο πολιτικών χώρων της εθνικιστικής δεξιάς και της Αριστεράς, αλλά απλά και μόνο γιατί θα θελήσουν «να τιμωρήσουν» την κυβέρνηση και τον Κ.Μητσοτάκη!

Σε μία εποχή που η ψήφος των νέων ψηφοφόρων στο κόμμα Κασιδιάρη δεν έχει ιδεολογική βάση, αλλά «τιμωρητικό» χαρακτήρα, η μεταπήδηση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, βασικά λόγω της έλλειψης ισχυρού δεξιού κόμματος που θα τους απορροφούσε, μοιάζει απόλυτα λογική ως «δεύτερη επιλογή», μόνο και μόνο «για να πονέσει» η ΝΔ.

Άλλωστε οι ψηφοφόροι αυτής της κατηγορίας θεωρούν ότι «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο πράγμα». Με μία ειδοποιό διαφορά: Ότι «η ΝΔ και έκλεισε στην φυλακή την ηγεσία των εθνικιστών και την εμποδίζει αντισυνταγματικά να κατέλθει στις εκλογές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.