ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζητά τα «ρέστα» ο Οικονόμου από τον Ανδρουλάκη: «Επιχειρεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση των παρακολουθήσεων»

Επίθεση γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ζητά θεσμική ενημέρωση

Ζητά τα «ρέστα» ο Οικονόμου από τον Ανδρουλάκη: «Επιχειρεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση των παρακολουθήσεων»

Τα “ρέστα” ζητά η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της για το σκάνδαλο των υποκλοπών καθώς ακόμα και τώρα προσπαθεί να αποφύγει την θεσμική ενημέρωση αλλά θέλει να τα “πει κατ’ιδίαν” και μάλιστα επειδή δεν δέχεται ο Ν.Ανδρουλάκης τον κατηγορεί για “εργαλειοποίηση”.

Απάντηση στη δήλωση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι με καθημερινές δηλώσεις του, ο κ. Ανδρουλάκης «επιχειρεί την εργαλειοποίηση ενός, όντως, πολύ σημαντικού θέματος».

Προσθέτει ότι η συνέχεια στην υπόθεση θα δοθεί στη Βουλή.

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

Στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου αναφέρει:

«Aπό την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το ζήτημα, η Κυβέρνηση το δημοσιοποίησε και επεδίωξε απολύτως θεσμικά δια του Υπουργού Επικρατείας να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη προκειμένου να ενημερωθεί από τον νέο Διοικητή της ΕΥΠ. Ο κ. Ανδρουλάκης εξακολουθεί να αρνείται.

» Αντ΄αυτού με καθημερινές δηλώσεις του, επιχειρεί την εργαλειοποίηση ενός, όντως, πολύ σημαντικού θέματος. Η Κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει αυτή τη στείρα ανταλλαγή δηλώσεων. Η συνέχεια θα δοθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στη Βουλή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα στη δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, ότι «δεν πρόκειται να δεχθώ ενημέρωση στο αυτί και δεν θα παίξω το παιχνίδι της συνωμοσιολογίας με τις διαρροές για ξένες χώρες», αναφορικά με την παρακολούθηση του κινητού του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.