ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έτοιμο το GΝSS “GLONASS” μέσα στον μήνα Μάρτιο

Έτοιμο το  GΝSS  “GLONASS” μέσα στον μήνα  Μάρτιο

Το ρωσικό παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού GLONASS θα είναι έτοιμο μέσα στον μήνα Μάρτιο με άμεση σύνδεση του ες τις ρωσικές ΕΔ . Επίσης  οι 24 δορυφόροι του, GLONASS, που βρίσκονται σε τροχιά θα είναι επιχειρησιακοί στις αρχές Μαρτίου του 2013 αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti.ru

Σύμφωνα  με την ρωσική υπηρεσίας διαστήματος Roscosmos ένας από τους 24 δορυφόρους ήταν προσωρινά εκτός λειτουργίας για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Αυτή τη στιγμή είναι σε λειτουργία οι 23 δορυφόροι του αστερισμού GLONASS, τρία διαστημόπλοια δέχονται εργασίες συντήρησης και δύο είναι σε απόθεμα, ένας δορυφόρος GLONASS-K πραγματοποιεί πτητικές δοκιμές. Ο αστερισμός θα περιλαμβάνει 24 δορυφόρους με σκοπό την κάλυψη ολόκληρης της υδρογείου.

Σύμφωνα με το Κέντρο Έλεγχου του Συστήματος GLONASS, οι εργασίες στο κινούμενο διαστημόπλοιο GLONASS-M No743 του τροχιακού επίπεδου 8 έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς, η εκτόξευση του έχει προγραμματιστεί για την 3η Μαρτίου 2013″. -ανακοίνωσε το Κέντρο Αναλύσεων και Πληροφοριών της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων Defencenet.gr          

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.