ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτός είναι ο απόκοσμος ήχος που ακούγεται στο σύμπαν (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του V101 SPACE

Αυτός είναι ο απόκοσμος ήχος που ακούγεται στο σύμπαν (βίντεο)

Το διάστημα είναι γεμάτο με κάθε είδους διαφορετικά κύματα που εντοπίζουν μόνο τα ισχυρά τηλεσκόπια και διαστημόπλοια «υπάρχει ήχος στο διάστημα; Ναι! Και είναι πολύ απόκοσμος! Το σύμπαν είναι γεμάτο με θεαματικά μέρη και σίγουρα δεν είναι σιωπηλά» υποστηρίζει το V101 SPACE.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του V101 SPACE στο YouTube, μπορούμε να ακούσουμε μερικούς ήχους βγαλμένους… από το διάστημα.

«Το διάστημα είναι στην πραγματικότητα γεμάτο με κάθε είδους διαφορετικά κύματα που δεν μπορούμε να δούμε ή να ακούσουμε, αλλά τα ισχυρά τηλεσκόπια και διαστημόπλοια μας μπορούν. Μετατρέποντας αυτά τα δεδομένα σε ήχο, χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που ονομάζεται “ηχοποίηση”, μπορούμε να βιώσουμε το σύμπαν με έναν εντελώς νέο τρόπο», σημειώνεται στην περιγραφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρακάτω βίντεο. θα ακούσετε τον ήχο του πρώιμου σύμπαντος, λίγες στιγμές μετά το Big Bang, μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, τον βίαιο άνεμο από ένα αστέρι κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.