ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

«Robo-fish»: Το υποβρύχιο κινεζικό drone που δεν ξεχωρίζει από ψάρι (βίντεο)

Το drone είναι μια ακριβής απομίμηση του ψαριού Arowana

«Robo-fish»: Το υποβρύχιο κινεζικό drone που δεν ξεχωρίζει από ψάρι (βίντεο)

Η Κίνα ανέπτυξε ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό υποβρύχιο drone που έχει τη μορφή ψαριού και είναι πολύ δύσκολο να το αναγνωρίσεις μέσα στο νερό.

Το βιονικό ψάρι arowana αναπτύχθηκε από την κινεζική εταιρεία Boya Gongdao και έχει αυτονομία μπαταρίας 6-8 ωρών.

Οι χώρες ενισχύουν συνεχώς τον στρατό τους και προετοιμάζουν τους στρατιωτικούς τους τομείς για τυχόν συγκρούσεις ή συγκρούσεις.

Ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια για τα αμυντικά τους συστήματα για να είναι γερά και αδιαπέραστα.

Η Κίνα είναι μία από αυτές τις χώρες που φέρνουν νέα, καινοτόμα όπλα για να τονίσουν την κυριαρχία έναντι των πιθανών αντιπάλων τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, λίγα χρόνια πριν, αποκάλυψε ένα υποβρύχιο drone με το όνομα «Robo-fish». Το drone είναι μια ακριβής απομίμηση του ψαριού Arowana. Με την πρώτη ματιά, θα πίστευε κανείς ότι είναι αληθινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.