Vodafone: Πρόβλημα στο δίκτυο – «Έπεσαν» ίντερνετ και τηλεφωνία

Vodafone: Πρόβλημα στο δίκτυο – «Έπεσαν» ίντερνετ και τηλεφωνία

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες της Vodafone, τόσο σε τηλέφωνο, όσο και σε ίντερνετ.

Οι συνδρομητές της εταιρείας αναφέρουν προβλήματα τόσο στο ίντερνετ, όσο και στην τηλεφωνία, ενώ πολλοί από αυτούς καταγγέλλουν επίσης ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή υποστήριξης.

«Δεν έχω δίκτυο κινητού καθόλου και δεν απαντάτε στις γραμμές σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Facebook.

Άλλοι πάλι επισημαίνουν ότι και οι χρόνοι αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο της Vodafone είναι μεγάλοι, τη στιγμή που έχουν χάσει τη δυνατότητα τηλεφωνίας και πρόσβασης στο ίντερνετ.

«Προσπαθούμε να πάρουμε και να μας πάρουν τηλέφωνο και δεν τα καταφέρνουμε. Εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών αναμονή 45 λ.», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.

«Δεν μπορούμε να καλέσουμε και το αντίθετο, ούτε SMS ούτε στα δεδομένα», υποστηρίζει ένας ακόμη.

Όσοι χρήστες μάλιστα προσπαθούν να μπουν στο τμήμα «Επικοινωνία» στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone βλέπουν το ακόλουθο μήνυμα:

«Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής, ούτε και για τον χρόνο αποκατάστασής του. Ασαφές παραμένει επίσης σε ποιες περιοχές εντοπίζεται το πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.