Φοβάσαι ότι σε απατάει ο σύντροφος σου; Η τεχνολογία σου δίνει λύση!

Φοβάσαι ότι σε απατάει ο σύντροφος σου; Η τεχνολογία σου δίνει λύση!

Αν έχεις αμφιβολίες ότι σε απατάει ο σύντροφος σου, τότε έχουμε ένα microcip που είναι εκεί για να σου ανοίξει τα μάτια.

Πλέον η τεχνολογία φαίνεται πως έχει λύσεις ακόμα και σε αυτό το πρόβλημα.

Αργεί στο γυμναστήριο, στη δουλειά, στη βόλτα με τους φίλους του και σε ζώνουν τα φίδια; Βλέπεις στον ύπνο σου ότι κάνει σeξ με την κολλητή, την αδερφή ή τη μάνα σου; Βλέπεις ωραίες γυναίκες να κυκλοφορούν και θες να του κλείσεις τα μάτια;

Αν είσαι από εκείνους ή εκείνες που βλέπουν παντού ένα κρεβάτι και πάνω τον/την σύντροφό τους με άλλο ταίρι, τότε (και μόνο τότε) ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά και να σκέφτεσαι τρόπους για να τους τοποθετήσεις το microchip που θα σε αφήσει να κοιμηθείς τα βράδια με το κεφάλι σου ήσυχο.

Ένα δημοσίευμα αναφέρει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα microchip που θα το τοποθετείς στο επίμαχό του/της και ένα αντίστοιχο στο δικό σου. Κάθε φορά λοιπόν που θα πηγαίνει με κάποια, ακριβώς επειδή δεν θα έχει εκείνη το αντίστοιχο chip για να κάνει match, θα σου έρχεται μια ειδοποίηση στο κινητό, ότι κάτι “κακό” κάνει εκείνη τη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι έλεγε τουλάχιστον το TMZ World News, που είχε δώσει και όνομα στο προϊόν “Commit-Tech”. Πολλοί βγήκαν και διέψευσαν το άρθρο βέβαια, ωστόσο έχει ενδιαφέρον σαν concept.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.