Δείτε πότε «έρχεται» η νέα έκδοση του Office

Δείτε πότε «έρχεται» η νέα έκδοση του Office

Στις 5 Οκτωβρίου οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν και την επόμενη έκδοση των Windows και το Office 2021, το οποίο θα διατεθεί σε Windows και macOS.

Αν δε θέλετε να εγγραφείτε στο Microsoft 365, θα είναι διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά.

Η Microsoft δεν έχει μοιραστεί πολλές πληροφορίες για το Office 2021 ακόμα, αλλά τα leaks κάνουν λόγο για αρκετά χαρακτηριστικά του Office LTSC τα οποία θα συμπεριληφθούν στη βασική έκδοση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων, έρχεται η υποστήριξη του dark mode, ενώ ξέρουμε πως η Microsoft σκοπεύει να υποστηρίξει το νέο Office για τουλάχιστον μία πενταετία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.