ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H Microsoft σας παρακαλεί: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer!

H Microsoft σας παρακαλεί: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer!

Δεν είναι σύνηθες το φαινόμενο μια εταιρεία να παρακαλεί τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν ένα προϊόν της, ωστόσο, φαίνεται ότι η Microsoft έχει πλέον απηυδήσει και προχωρά σε ακραία μέτρα, καλώντας τους χρήστες των προϊόντων της να σταματήσουν επιτέλους να χρησιμοποιούν τον Internet Explorer.

Τι κι αν με την άφιξη των Windows 10 η Microsoft εγκατέστησε νέο browser, τον Edge; Τι κι αν φροντίζει να δημιουργεί καλό περιβάλλον για browsers τρίτων, όπως ο Chrome, o Firefox ή ο Opera; Τι κι αν προσπαθεί να κρύψει το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Τι κι αν έχει σταματήσει να υποστηρίζει τις εκδόσεις 8, 9 και 10 από το 2016; Υπάρχουν πολλοί χρήστες που επιμένουν να χρησιμοποιούν για το σερφάρισμα στο διαδίκτυο τον Explorer.

Τα πράγματα είναι τόσο εκνευριστικά για την Microsoft που ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς ασφαλείας της Microsoft, ο Κρις Τζάκσον, υποχρεώθηκε να γράψει ένα ολόκληρο κείμενο, με το οποίο επί της ουσίας εκλιπαρεί τις εταιρείες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον Explorer, εξηγώντας ότι, εκτός όλων των άλλων, η χρήση του συγκεκριμένου browser δημιουργεί «τεχνικό χρέος» στις εταιρείες, δηλαδή, τους προκαλεί επιπλέον κόστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, φαίνεται ότι ακόμα και αυτό το στοιχείο δεν πείθει τους πιστούς του Internet Explorer, που, για να θυμίσουμε το παρελθόν του, η έκδοση 6 του προγράμματος είχε χαρακτηριστεί ως το «λιγότερο ασφαλές πρόγραμμα στον πλανήτη» και είχε παρομοιαστεί με… ιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.