ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οργή στο Twitter για τους ανορθόγραφους εκπαιδευτικούς: «Αντί για αξιολόγηση βάλτε τους να κλίνουν το ”αποσύρω”»

Οργή στο Twitter για τους ανορθόγραφους εκπαιδευτικούς: «Αντί για αξιολόγηση βάλτε τους να κλίνουν το ”αποσύρω”»

Συνεχίζεται το «κράξιμο» στο twitter για το ανορθόγραφο πανό κάποιων εκ των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

Η λέξη που εξόργισε τους χρήστες του twitter ήταν το «απέσυρε» καθώς οι εκπαιδευτικοί που έγραψαν το επίμαχο πανό θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν το «απόσυρε» ως προστακτική ενεστώτα, κι ενώ η μόνη έγκλιση που παίρνει εσωτερική αύξηση στα σύνθετα ρήματα είναι η οριστική παρελθοντικών χρόνων.

«Με outsourcing το έκαναν το πανό;» αναρωτήθηκε ένας εκ των χρηστών του twitter. «Εδώ που τα λέμε εκπαιδευτικοί και να έχουν πανό με ΑΠΕΣΥΡΕ είναι λίγο τρομακτικό» σχολίαζει ένας δεύτερος ενώ ένας τρίτος προτείνει αντί για αξιολόγηση οι εκπαιδευτικοί να κλίνουν το ρήμα αποσύρω.

Δεν λείπουν, δε, και αρκετοί που καλούν το υπουργείο Παιδείας και την Νίκη Κεραμέως, προς την οποία άλλωστε επιχείρησαν να απευθυνθούν οι εν λόγω διαδηλωτές, να προχωρήσει άμεσα και σε αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και σε απόλυση όσων δεν είναι επαρκείς.

Διαβάστε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα tweets:

https://twitter.com/Pantafitaki/status/1260671100649967624

https://twitter.com/KatPanagopoulou/status/1260562841947582467

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.