ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έρχονται νέα παιχνίδια για το PS5 – Η Sony εργάζεται πάνω σε 25 διαφορετικές περιπτώσεις

Έρχονται νέα παιχνίδια για το PS5 – Η Sony εργάζεται πάνω σε 25 διαφορετικές περιπτώσεις

Η πιο επιτυχημένη πλατφόρμα της Sony δεν είναι άλλη από το Playstation 5, όμως αρκετοί ήταν οι χρήστες του που έκαναν παράπονα για τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν.

Η εταιρία επιμελείται αυτή τη στιγμή 25 διαφορετικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων τα μισά είναι νέα IPs. Μάλιστα έχουμε να κάνουμε με παιχνίδια διαφορετικών genres, καθώς και διαφορετικής κλίμακας, μιας και άλλες παραγωγές είναι μεγαλύτερες και άλλες μικρότερες.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο Wired, ο επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst, δήλωσε:

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία που προέρχεται από πολλές διαφορές περιοχές. Μεγάλα, μικρά παιχνίδια, διαφορετικά genres.

Φυσικά, κοιτάζοντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις που έχει πραγματοποιήσει η Sony, μπορούμε να εκμαιεύσουμε κάποια από τα παιχνίδια της μακροσκελής αυτής λίστα. Συγκεκριμένα, η Guerrilla Games εργάζεται στο Horizon Forbidden West, η Insomniac Games ετοιμάζει το Ratchet & Clank: Rift Apart, η Polyphony Digital αναπτύσσει το Gran Turismo 7, ενώ η Santa Monica Studio εργάζεται στο νέο κεφάλαιο της σειράς God of War.

Περνώντας στις φήμες και τις υποθέσεις, πρόσφατα ακούστηκε πως η Naughty Dog ετοιμάζει ένα Remake του πρώτου The Last of Us. Παράλληλα, εικάζεται πως η Sucker Punch Production ετοιμάζει το Ghost of Tsushima 2, ενώ το SIE London Studio σίγουρα εργάζεται σε projects για το επόμενης γενιάς PlayStation VR.

Στη λίστα αυτή σίγουρα περιλαμβάνονται και πολλά παιχνίδια από ομάδες που δεν ανήκουν στη Sony. Για παράδειγμα, πέρα από τις 14 ομάδες των PlayStation Studios, στη λίστα περιλαμβάνεται μάλλον και το project των Haven Studios της Jade Raymond, καθώς και άλλοι τίτλοι από τρίτες ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η Sony επιφυλάσσει πολλά παιχνίδια για τους κατόχους του PlayStation 5. Πολλά απ’ αυτά ενδέχεται να αποκαλυφθούν σύντομα, καθώς παραδοσιακά η εταιρία αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.