Αυτά τα λάθη στο μακιγιάζ σας κάνουν να φαίνεστε πολύ μεγαλύτερη

Αυτά τα λάθη στο μακιγιάζ σας κάνουν να φαίνεστε πολύ μεγαλύτερη

Το μακιγιάζ παίζει τεράστιο ρόλο στην εμφάνιση της γυναίκας και τα συχνά λάθη μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε ακόμη μεγαλύτερη απ’ ότι είσαστε.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε.

Λάθος χρώμα στο μέικαπ

Όχι μόνο σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες, αλλά η διαφορά μεταξύ του λαιμού και του προσώπου δεν είναι καθόλου κολακευτική. Για να επιλέξετε το σωστό foundation, μην συγκρίνετε τον τόνο της βάσης με αυτόν του καρπού σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν παραλλαγές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει το foundation σε μια περιοχή κοντά στο λαιμό σας, κατά μήκος της σιαγόνας, και ελέγξτε το με φυσικό φως.

Προσοχή στο κονσίλερ

Το κονσίλερ μπορεί να είναι ο σύμμαχός σας, ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί και στο χειρότερο εχθρό σας. Όταν το εφαρμόζετε στο περίγραμμα του ματιού πρέπει να είστε προσεκτικές και να το συνδυάζετε καλά με τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ. Διαφορετικά, θα περάσει ανάμεσα στις μικρές πτυχές του δέρματος και θα τονίσει τις γραμμές έκφρασης που θα σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες.

Χρησιμοποιήστε το bronzer προσεκτικά

Το bronzer μπορεί να δώσει μια φρέσκια νότα στο πρόσωπό σας επισημαίνοντας τις περιοχές και παρέχοντας όμορφο χρώμα. Για να αποφύγετε ένα λάθος μακιγιάζ, εφαρμόστε σιγά-σιγά μέχρι να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποτέ μην αφήνετε εμφανή σημάδια bronzer στο πρόσωπό σας, ενώ θεωρείται απαραίτητο να το ανακατέψτε αρκετά καλά για να φαίνεται φυσικό.

Μην το παρακάνετε το highlighter

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλες το λατρεύετε, αλλά το να επιβαρύνετε το πρόσωπό σας με έντονο highlighter μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται ανθυγιεινό, λιπαρό και απλά περίεργο. Το highlighter πρέπει να εφαρμόζεται με φειδώ στο οστό του φρυδιού, στη γέφυρα της μύτης, στις γωνίες των ματιών και στα ζυγωματικά. Χρησιμοποιήστε μια ξεχωριστή βούρτσα για το συγκεκριμένο προϊόν ή εκείνη του foundation, αλλά όχι του ρουζ ή του bronzer, καθώς αυτό θα επηρεάσει την απόχρωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.