Η εφετινή άνοιξη έχει χρώματα: Δείτε ποιοι συνδυασμοί στα ρούχα απογειώνουν το στυλ σας (φωτό)

Η εφετινή άνοιξη έχει χρώματα: Δείτε ποιοι συνδυασμοί στα ρούχα απογειώνουν το στυλ σας (φωτό)

Χρώματα. Αλλες γυναίκες τολμούν και άλλες διστάζουν, προτιμώντας πιο safe επιλογές στις αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού και του καφέ.

Ωστόσο, το καλοκαίρι έρχεται και για να μην κάνετε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους συνδυασμούς, υπάρχουν εντυπωσιακές προτάσεις για σετάρισμα χρωμάτων, που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Γαλάζιο και ασημένιο

Αν αγαπάτε τα metallics και δη η απόχρωση του ασημί, φορέστε το μαζί με γαλάζιο για ένα λουκ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ρουά και κεραμιδί

Το βαθύ μπλε και το κεραμιδί βρίσκονται στην ίδια «οικογένεια» και δεν πολυφοριούνται. Το ένα χρώμα «βγάζει τον καλύτερο εαυτό του άλλου», με την Σιένα Μίλερ και την Καντέλα Νοβέμπρ να δείχνουν τον τρόπο.

Ροζ και λευκό

Αυτό ο συνδυασμός θυμίζει μακαρόν. Απίστευτα θηλυκός και κολακευτικός, το λευκό και το ροζ δημιουργούν αρμονία.

Κίτρινο και καφέ

Το δίδυμο των χρωμάτων, που ποτέ δεν αποτυγχάνει. Το γήινο καφέ κατεβάζει τους τόνους του ποπ κίτρινου, με το αποτέλεσμα να «δένει» στην ισορροπία.

Γκρι και πορφυρό κόκκινο

Το κόκκινο προσδίδει μια νότα αισιοδοξίας στο μουντό γκρι. Ο συνδυασμός αυτό κάνει ένα σύνολο να πρωταγωνιστήσει στους δρόμους των πόλεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.