Με αυτά τα γυναικεία εσώρουχα μπορείτε να φορέσετε ο,τι θέλετε χωρίς να «διαγράφεται» από κάτω τίποτα! (φωτό)

Με αυτά τα γυναικεία εσώρουχα μπορείτε να φορέσετε ο,τι θέλετε χωρίς να «διαγράφεται» από κάτω τίποτα! (φωτό)

Για τις γυναίκες αποτελεί σύνηθες πρόβλημα όταν το εσώρουχο φαίνεται και χαλά την αισθητική τους!

Όλες οι γυναίκες έχουν απορρίψει ένα φόρεμα, μια μπλούζα με ανοιχτή πλάτη, ή ένα top με βαθύ ντεκολτέ, πολύ απλά επειδή δεν είχαν τα κατάλληλα εσώρουχα για να το φορέσουν.

Γιατί όμως να μην πραγματοποιήσετε πιο ιδιαίτερες και εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτές τις γιορτές, χωρίς να αναρωτιέστε ποιο είναι το εσώρουχο που ταιριάζει στην κάθε περίπτωση;

Ψάξαμε και βρήκαμε τους ιδανικούς στηθόδεσμους και τα shapewear που πρέπει να επιλέξετε, για τα party looks που πάντα θέλατε να φορέσετε!

Για το κολλητό φόρεμα:

Για εντυπωσιακότερο ντεκολτέ:

Για το φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ, που δε νιώθεις άνετα να φορέσεις τόσο αποκαλυπτικά:

Για την ολόσωμη φόρμα:

Για το στράπλες φόρεμα


Για το top, ή το φόρεμα με το πολύ βαθύ ντεκολτέ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.