Δες πώς πρέπει να κάνεις sexting για να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Αν γίνεται με υπευθυνότητα, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που λείπει

Δες πώς πρέπει να κάνεις sexting για να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Το sexting, τα τελευταία χρόνια, έχει «ανέβει» αρκετά, καθώς η τεχνολογία βοηθάει τα ζευγάρια να κρατούν «αναμμένη τη φλόγα» ανάμεσά τους, ακόμη κι αν είναι χιλιόμετρα μακριά.

Πράγματι, η αίσθηση εξουσίας κι ελευθερίας που δίνει ο «μικρός θεός» του ίντερνετ στις άκρες των δακτύλων μας χρειάζεται ωριμότητα, ψυχραιμία και αυτοπειθαρχία ώστε να τη διαχειριστούμε.

Γι’ αυτό και πολλοί απορρίπτουμε το sexting ως κάτι που κάνουν μόνο οι έφηβοι ή οι αφελείς, ως κάτι που μας αποσυνδέει αντί να μας συνδέει ή ως κάτι παρακινδυνευμένο που έχει ως στόχο την τόνωση του εγωισμού μας.

Στην πραγματικότητα ωστόσο το sexting, αν γίνεται με υπευθυνότητα, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που λείπει από τη σεξουαλική μας ζωή, όπως εξηγεί και ο sex therapist, Todd Baratz σε ένα Instagram post του. Κι αν το σκεφτείς λίγο, είναι λογικό.

Σήμερα, με αφορμή το post του Baratz σε προσκαλούμε να σκεφτείς το sexting ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά κι εύκολα προκαταρκτικά που μπορείς να βάλεις στη ζωή σου. Απαραίτητο προαπαιτούμενο, φυσικά, είναι να εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου γιατί η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα.

Τα μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο χτίζουν οικειότητα, προσμονή, δηλώνουν απερίφραστα το πάθος του ενός για τον άλλο και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ανανέωσης στη σχέση.

Σε μια σχέση που υπάρχει ήδη εμπιστοσύνη, το sexting αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο να βελτιώσεις την επικοινωνία και να εκφράσεις τον ερωτισμό σου, με ασφάλεια.

Κι αυτό γιατί η απόσταση που προσφέρει η οθόνη, αφαιρεί ένα μεγάλο κομμάτι της πίεσης που μπορεί να υπάρχει σε μια ερωτική συνεύρεση «δια ζώσης».

Είναι άρα και μια τέλεια επιλογή για εκείνους που αισθάνονται άγχος κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν ξέρουν πώς να εκφράσουν τι τους αρέσει.

Επιπλέον, το sexting βγάζει το σεξ από την «κρεβατοκάμαρα» και το φέρνει στον νου σου σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Είτε είσαι στο λεωφορείο, είτε στο γραφείο, είτε σε μια κοινωνική υποχρέωση. Μην πάει ο νους σου στο πονηρό… το sexting διεγείρει, πρώτα και κύρια, το μυαλό και φυτεύει έναν σπόρο του ερωτισμού που μπορεί να μην καρποφορήσει μέχρι πολύ, πολύ αργότερα, σε ένα καταλληλότερο χώρο.

Ένας ακόμα τρόπος που το sexting μπορεί να δώσει φωτιά στην ερωτική σου ζωή είναι μέσω της φαντασίας και του πειραματισμού.

Κάτι νέο και τολμηρό, που δεν μπορεί να γίνει πράξη, μπορεί να εκφραστεί με ένα μήνυμα και να αποτελέσει μια νέα πηγή απόλαυσης χωρίς καν να περάσει ποτέ στη σφαίρα του πραγματικού.

Το sexting είναι ένα όχημα φαντασίωσης χωρίς πίεση και χωρίς ρίσκο.

Τέλος, το sexting μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο όμορφα και άνετα με το σώμα σου, ως ερωτικό εργαλείο.

Όχι μονάχα μέσα από το γραπτό κείμενο αλλά και μέσα από φωτογραφίες. Εδώ φυσικά θα χρειαστεί να είσαι 100% σίγουρη για τον σύντροφό σου και, ιδανικά, να χρησιμοποιήσεις φωτογραφίες στις οποίες δεν μπορείς να ταυτοποιηθείς γιατί ό,τι υπάρχει στο ίντερνετ, δεν είναι πια «ιδιωτικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάλε λοιπόν τα αγαπημένα σου ρούχα, φτιάξε όμορφη ατμόσφαιρα και γίνε η πρωταγωνίστρια στο δικό σου αισθησιακό photoshoot. Θα κάνει θαύματα για την αυτοπεποίθησή σου και θα προετοιμάσει και εσένα και τον σύντροφό σου για όλα εκείνα που… έπονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.