ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι για πολύ… δυνατούς παίκτες: Οι τρεις πιο δύσκολες στάσεις στο σεξ (φώτο)

Θα σας «χαρίσουν» απίστευτους οργασμούς

Είναι για πολύ… δυνατούς παίκτες: Οι τρεις πιο δύσκολες στάσεις στο σεξ (φώτο)

Τις παρακάτω τρεις στάσεις στο σεξ, θα πρέπει να τις δοκιμάσετε μόνο αν είστε 101% σίγουροι ότι δεν θα καταλήξετε στα επείγοντα, καθώς είναι αρκετά… δύσκολες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τρεις στάσεις στο σεξ για… πολύ δυνατούς παίκτες:

Σκουλήκι

Πρόκειται για μια στάση παρόμοια με την αντίστροφη καουμπόισσα, αλλά με την γυναίκα να έχει γύρει το σώμα της μπροστά με τα πόδια τεντωμένα προς τα πίσω.

Η απόλαυση (κυρίως για τη γυναίκα) σε αυτή τη στάση είναι πολύ μεγαλύτερη από την κλασική καουμπόισσα, ακόμα και την αντίστροφη καουμπόισσα γιατί η κλίση στο σώμα της γυναίκας οδηγεί το πέος να χτυπά σε εκείνα τα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου, προκαλώντας… πολύ δυνατούς οργασμούς.

Αυτοκίνητα με προφυλακτήρες

Και ο άντρας και η γυναίκα είναι ξαπλωμένοι μπρούμυτα. Ο ένας θα πρέπει να τοποθετήσει τη λεκάνη και τα πόδια του πάνω σε αυτά του άλλου.

Στη συνέχεια ο άντρας διεισδύει στο αιδοίο της γυναίκας. Η στάση αυτή προκαλεί πολύ μεγάλη απόλαυση και στον άντρα και στη γυναίκα.

Απλώς προσέξτε, η εν λόγω στάση θέτει το πέος σε λίγο αφύσικη γωνία, οπότε ελλοχεύουν τραυματισμοί.

Χρυσή Πύλη

Η πιο δύσκολη και πιο απαιτητική.

Είναι η πιο απαιτητική έκδοση του 69 που πιθανόν θα βρείτε. Η φωτογραφία καθιστά αρκετά αυτονόητο το τι θα πρέπει να κάνετε. Βέβαια, εδώ του τα λέμε, η στάση αυτή έχει ένα ακόμα καλό για τον άνδρα: Τη θέα!

Παρ’ όλα αυτά, αν δεν νιώθετε σίγουροι, κυρίως η γυναίκα, καλύτερα να το αφήσετε. Τι έχει άλλωστε και το κλασικό 69;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.