ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Για να έχετε… ποικιλία στο κρεβάτι σας: Τρεις στάσεις στο σεξ που τα σώματα… γίνονται ένα

«Η επαφή σώμα με σώμα, δέρμα με δέρμα πυροδοτεί την απελευθέρωση της ορμόνης ωκυτοκίνης»

Για να έχετε… ποικιλία στο κρεβάτι σας: Τρεις στάσεις στο σεξ που τα σώματα… γίνονται ένα

Το «κεφάλαιο» σεξ αδιαμφισβήτητα, αποτελεί το κυριότερο σε μια σχέση, με πολλά ζευγάρια να αναζητούν εναλλακτικές στάσεις προκειμένου να έχουν… ποικιλία στο κρεβάτι τους.

Μάλιστα, κλινική σεξολόγος, αναφέρει πως «η επαφή σώμα με σώμα, δέρμα με δέρμα πυροδοτεί την απελευθέρωση της ορμόνης ωκυτοκίνης».

«Η ωκυτοκίνη είναι γνωστή ως η ορμόνη της αγάπης, καθώς προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας και συναισθηματικής οικειότητας.

Εκτός όμως από το να αυξάνει τα επίπεδα της συγκεκριμένης ορμόνης στον οργανισμό, η πολύ στενή σωματική επαφή στο σεξ, αυτή που κάνει τα σώματά σας να γίνονται ένα, επιτυγχάνει την πιο βαθιά διείσδυση του αντρικού μορίου στον γυναικείο κόλπο, ακόμα και τον ταυτόχρονο οργασμό».

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Τι άλλο έχει να προσθέσει; «Η έντονη τριβή που προκαλείται αυξάνει τη λίπανση του κόλπου, την πίεση στην κλειτορίδα και την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου».

Για όλες εκείνες τις φορές λοιπόν που το πάθος σε κυριεύει με τέτοια ορμή στο σεξ που αισθάνεσαι ότι δε χορταίνεις τη σύντροφό σου, ότι θέλεις να τη σφίξεις στην αγκαλιά σου τόσο δυνατά και να την κάνεις δική σου, τρεις είναι οι επιλογές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την πιο στενή ερωτική επαφή μαζί της – πιθανότητα και την πιο οργασμική.

Το “layer cake”

Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα, εκείνη κάθεται πάνω σου, τοποθετεί τη λεκάνη της δική σου και ξαπλώνει με το πρόσωπο της να κοιτά το δικό σου. Μπορείτε να δοκιμάσετε φυσικά και το αντίστροφο, να βρεθείς εσύ από πάνω. Φαντάσου δηλαδή ένα ιεραποστολικό όπου τα σώματα είναι εντελώς οριζόντια, ευθυγραμμισμένα και κολλητά μεταξύ τους και τα πόδια κλειστά.

Το ζευγάρωμα του φιδιού

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα φίδια όταν ζευγαρώνουν κολλάνε το ένα πάνω στο άλλο, πλέκονται μεταξύ τους και μοιάζουν από μακριά σαν ένα και όχι δύο φίδια.

Αυτήν ακριβώς την επαφή προσπαθεί να μιμηθεί η συγκεκριμένη στάση, όπου εκείνη ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ έρχεσαι από πίσω της και ξαπλώνεις πάνω της, με τους αγκώνες λυγισμένους ώστε να μη ρίχνεις όλο σου το βάρος στο σώμα της.

Πού βρίσκονται τα δικά της χέρια; Αντί να τα έχει απλωμένα μπροστά ή στο πλάι, παρότρυνέ τη να τα κατευθύνει στην ηβική της περιοχή και να παίξει με την κλειτορίδα της, ενώ είσαι μέσα της.

Το ανάποδο σκαθάρι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εσύ είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι και εκείνη κάθεται στη λεκάνη σου και ξαπλώνει επίσης ανάσκελα πάνω σου (αναρωτιόσουν πού κολλάει η εικόνα του σκαθαριού που έχει αναποδογυρίσει σε μία στάση του σεξ;). Τα χέρια σας είναι ελεύθερα να αγγίξουν ό,τι θέλουν και τα χείλη σου έτοιμα να περιπλανηθούν από το αυτί στον λαιμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.