Κρατήστε σημειώσεις: Με αυτές τις 4 στάσεις στο σεξ θα «κάψετε» περισσότερες θερμίδες

Το σεξ «καίει» περίπου 75 με 100 θερμίδες τη φορά

Κρατήστε σημειώσεις: Με αυτές τις 4 στάσεις στο σεξ θα «κάψετε» περισσότερες θερμίδες

Αν ψάχνεις λίγο χρόνο για γυμναστική, αλλά η κούραση και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σου αφήνουν καθόλου χρόνο, υπάρχει λύση και βρίσκεται στην… κρεβατοκάμαρά σου.

Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κεμπέκ στο Μόντρεαλ, το σεξ «καίει» περίπου 75 με 100 θερμίδες τη φορά. Μία χαλαρή βόλτα σαν να λέμε.

Ας δούμε τις στάσεις που ίσως και να «καίνε» ακόμα περισσότερες θερμίδες:

Swiss ball blitz

Είναι πιο απλό από ό,τι ακούγεται. Ο ένας κάθεται στην καρέκλα και ο άλλος (εσύ δηλαδή) κάθεται από πάνω, με την πλάτη στον παρτενέρ. Και απόλαυση και γυμναστική.

Glute-gasm

Και πάλι, ο παρτενέρ ξαπλώνει ή κάθεται αναπαυτικά στο κρεβάτι και εσύ κάθεσαι από πάνω και κάνεις squats, ακουμπώντας το κρεβάτι με τα πέλματα.

Κόντρα στον τοίχο

Ανάλογα με το αν έχεις κάποια βοηθητική καρέκλα ή τίποτα, γυμνάζεις πόδια, χέρια, κορμό και ανακαλύπτεις νέους δρόμους απόλαυσης.

Με χειροπέδες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν σου αρέσει το kinky παιχνίδι, δοκίμασε χειροπέδες που εκτός από απόλαυση, σου γυμνάζει τα χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.