ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εσύ ήξερες γιατί το δέρμα σου χρειάζεται διαφορετική κρέμα για το πρωί και άλλη για το βράδυ;

Έχει ανάγκη και διαφορετικά συστατικά σε κάθε περίπτωση

Εσύ ήξερες γιατί το δέρμα σου χρειάζεται διαφορετική κρέμα για το πρωί και άλλη για το βράδυ;

Η ενυδάτωση αποτελεί πραγματικά πολύ σημαντικό βήμα της ρουτίνας ομορφιάς. Μας αναζωογονεί και μας κάνει να φαινόμαστε φρέσκιες.

Η διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος, μπορεί να αναζωογονήσει την εμφάνισή μας, αλλά και να αποτρέψει πολλά άλλα θέματα, όπως η ακμή, η ανομοιόμορφη υφή και η λιπαρότητα. Ενώ στην πραγματικότητα η ενυδάτωση έρχεται από μέσα, η χρήση μιας κρέμας είναι εξίσου απαραίτητη. Το να καταλάβεις ποια συστατικά θα ωφελήσουν περισσότερο το δέρμα σου είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο, το λάθος που ενδεχομένως κάνεις σύμφωνα με αρκετούς, είναι να χρησιμοποιείς την ίδια κρέμα πρωί και βράδυ.

Ειδικοί φαίνεται να πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε διαφορετικές κρέμες για την πρωινή και την βραδινή ρουτίνα. Το πρωί, το δέρμα μας προστατεύει από τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ενώ το βράδυ, στην ουσία αναπλάθεται και ξεκουράζεται. Επομένως, έχει ανάγκη και διαφορετικά συστατικά σε κάθε περίπτωση.

Το πρωί χρειαζόμαστε αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και σίγουρα την αντηλιακή μας προστασία. Το βράδυ, συμβουλεύουν να αναζητάμε κρέμες που βοηθούν στην επανόρθωση. Για παράδειγμα, θα πρέπει να ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και να δρουν καθ’ όλη την διάρκεια του ύπνου μας.

Ωστόσο, αν δεν θέλεις να χρησιμοποιείς δύο διαφορετικές κρέμες, τότε να προσέξεις τουλάχιστον να είναι πολύ ενυδατική αυτή που θα έχεις και να έχει SPF. Βέβαια, ακόμα καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς κανονικά το πρωί το αντηλιακό σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.