ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μακιγιάζ: Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις και σου «στοιχίζουν» το αποτέλεσμα που θέλεις

Απλές κινήσεις που μπορεί να μη σε βοηθάνε

Μακιγιάζ: Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις και σου «στοιχίζουν» το αποτέλεσμα που θέλεις

Το μακιγιάζ μας θέλουμε να φαίνεται όσο πιο ωραίο γίνεται. Ωστόσο, κάποιες φορές μπορεί να μην το πετυχαίνουμε.

Τι πιστεύεις ότι φταίει όταν δεν έχεις πετύχει το μακιγιάζ σου; Υπάρχουν ορισμένα πολύ συνηθισμένα λάθη που μπορεί να συντελούν σ’αυτό. Μπορεί να είναι πολύ μικρές κινήσεις που δεν σου επιτρέπουν να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ειδικά, αν σου αρέσει να βάφεσαι και θέλεις να δοκιμάζεις tips και tricks, μπορείς να αποφύγεις κάποιες συνήθειες. Μπορεί να περνούν απαρατήρητες, κι όμως είναι σημαντικές.

ΤΑ ΛΆΘΗ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΆΖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ:

Δεν βάζεις σωστή βάση

Αρχικά, για να στρώσει καλά το foundation και μετέπειτα το ρουζ και όλα τα υπόλοιπα, χρειάζεσαι βάση. Θα πρέπει να βάλεις μια κρέμα primer, ή ένα primer και στη συνέχεια να απλώσεις το makeup σου. Θα δεις αμέσως τη διαφορά, καθώς δεν θα φαίνεται “σπασμένο” και ξηρό το foundation.

Βάζεις υπερβολική ποσότητα foundation

Θέλεις κάλυψη, αλλά μήπως, τελικά, το παρακάνεις; Αν βάλεις παραπάνω, τότε το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο. Θα μοιάζει σα να φοράς μάσκα και τελικά, ο,τι θέλεις να καλύψεις θα φαίνεται περισσότερο.

Δεν πετάς τα καλλυντικά σου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι όμως, αυτό είναι ένα από τα πιο βασικά λάθη. Χρησιμοποιείς πολλές φορές καλλυντικά που έχεις πολύ καιρό στο νεσεσέρ σου. Το αποτέλεσμα είναι να μην απλώνονται σωστά, να έχουν στεγνώσει και τελικά, να μην κάνουν τη δουλειά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.