ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποιο One Night Stand; – Το Half Night Stand είναι η νέα τάση στο σεξ της μίας βραδιάς

Τι λένε οι ειδικοί - Δεν χρειάζεται να καταστρώσεις ολόκληρο πλάνο για να το επιτύχει

Ποιο One Night Stand; – Το Half Night Stand είναι η νέα τάση στο σεξ της μίας βραδιάς

Αδιαμφισβήτητα, το one night stand, είναι μια εμπειρία που όλοι θέλουμε κάποια στιγμή να δοκιμάσουμε στη ζωή μας.

Μάλιστα, κάποιοι το έχουν ήδη δοκιμάσει, αλλά και όσοι δεν το έχουν, ίσως… να μην χρειαστεί να το κάνουν, μιας και σιγά σιγά ο όρος αυτός αποσύρεται και δίνει τη θέση του σε έναν άλλον: Στο half night stand!

Κι όμως, η νέα τάση στο σεξ της μίας βραδιάς δεν είναι να κάνεις σεξ με κάποιον ξένο, να ξυπνάς το άλλο πρωί και να αναρωτιέσαι τι έγινε, πως έγινε την ώρα που εκείνος είναι δίπλα σου και κοιμάται.

Τι άλλαξε;

Το one night stand, λοιπόν, φαίνεται να δίνει την θέση του στο half night stand, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η απόλαυση του σεξ μειώνεται στο μισό.

Τι είναι;

Το story ουσιαστικά μένει το ίδιο, αφού τον γνωρίζεις, σου αρέσει, του αρέσεις και αποφασίζετε να καταλήξετε μαζί για το υπόλοιπο της νύχτας και χωρίς δεσμεύσεις, ανταλλαγή τηλεφώνων και ό,τι άλλο ξεφεύγει από το κρεβάτι σας.

Έτσι, η μόνη διαφορά είναι πως αντί να ξυπνάς το άλλο πρωινό και να περιμένεις είτε εκείνον να φύγει από το κρεβάτι σου, ή εσένα να του πεις μία αμήχανη καλημέρα και να γίνεις καπνός, απλώς σηκώνεσαι και φεύγεις απευθείας μετά το τέλος της πράξης και δεν κοιμάσαι εκεί.

Τι λένε οι ειδικοί…

«Αφού, λοιπόν, δεν θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ με το συγκεκριμένο άτομο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις (αφού περάσετε καλά), να κοιμηθείς στο δικό σου αναπαυτικό κρεβάτι, να ξυπνήσεις μόνη σου και να ξεκινήσεις μία νέα όμορφη νέα μέρα» αναφέρει η σεξολόγος Κέλεστ Χίρσμαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν χρειάζεται να καταστρώσεις ολόκληρο πλάνο για να το επιτύχεις, απλά ό,τι ώρα και αν είναι, πες στον άνθρωπο με τον οποίο πέρασες την νύχτα σου, πως προτιμάς να έχεις ένα κρεβάτι όλο δικό σου, είτε αυτό σημαίνει πως πρέπει να φύγει εκείνος, είτε εσύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.