ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ετοιμάζεται να σου δώσει… «τα παπούτσια στο χέρι»

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ετοιμάζεται να σου δώσει… «τα παπούτσια στο χέρι»

Το πανεπιστήμιο του Τέξας πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με τις σχέσεις και παρουσίασε τα αποτελέσματα στο Proceedings of the National Academy of Sciences. Μελέτησε αναρτήσεις σε social media 6.800 χρηστών ένα χρόνο πριν και μετά τον χωρισμό τους.

Απέδειξε ότι λεκτικά σημάδια αρχίζουν και εμφανίζονται 3 μήνες πριν την οριστική από φάση του χωρισμού. Ενώ τα σημάδια αρχίζουν και γίνονται περισσότερο ορατά μέχρι και 6 μήνες μετά.

Αυτοί που πρόκειται να χωρίσουν αρχίζουν και χρησιμοποιούν τη λέξη “εγώ” περισσότερο από ότι το έκαναν πριν.

Αποφεύγουν την επίσημη γλώσσα και μιλούν με προφορικό λόγο, ενώ παρατηρείται μεγάλη κίνηση στα social σε τοίχους αγνώστων.

Δηλαδή αρχίζουν και σχολιάζουν φωτογραφίες άλλων, και αλληλοεπιδρούν με κόσμο που πριν δεν είχαν καμία επαφή.

Επίσης οι αλλαγές φαίνονται ακόμα και σε συζητήσεις που δεν αφορούν τα αισθηματικά του ζευγαριού. Αν ο/η σύντροφος διακόπτει μια συζήτηση επειδή δεν θέλει να ακούσει τη γνώμη σας, τότε είναι ένα σημάδι που πρέπει να σας ταρακουνήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης ενοχλούνται πάρα πολύ από απλές ερωτήσεις, που στο μυαλό του φαίνονται πολύ προσωπικές. Δηλαδή μια απλή ερώτηση “πως πέρασες με τους φίλους σου;” γίνεται αιτία για αντιδράσουν άκομψα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.