Αυτή είναι η στάση στο σεξ που θα σας κάνει να φτάσετε στον απόλυτο οργασμό (φώτο)

Για να βάλετε «φωτιά» στα σεντόνια σας

Αυτή είναι η στάση στο σεξ που θα σας κάνει να φτάσετε στον απόλυτο οργασμό (φώτο)

Γνωρίζατε πως σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες υπάρχει ένα χάσμα 27 ολόκληρων μονάδων μεταξύ των δύο φύλων στο θέμα της κορύφωσης στο σεξ;

Οι στάσεις του σεξ είναι εκατοντάδες. Υπάρχουν, όμως, κάποιες, που, αν σέβεσαι τον «σεξουαλικό» σου εαυτό, πρέπει να τις δοκιμάσεις έστω και μια φορά στη ζωή σου, λένε οι ειδικοί.

Η στάση «ορειβάτης» σίγουρα θα σας ιντριγκάρει και θα σας κάνει να θέλετε να την δοκιμάσετε.

Με μια πρώτη ματιά μπορεί να σας θυμίσει το ιεραποστολικό, ωστόσο… μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Αρχικά να πούμε ότι τουλάχιστον για τον άντρα, αυτή η στάση θα είναι ένα τεστ αντοχής, αφού δε μπορεί όποιος κι όποιος να τη βγάλει εις πέρας.

Χρειάζεται δύναμη, αντοχή και ευλυγισία, ενώ οπωσδήποτε πρέπει να ποθεί το κορίτσι λίγο παραπάνω από το κανονικό για να θέλει να… ανέβει μαζί του στο βουνό των θεών.

Πάμε να δούμε πως πρέπει να γίνει η ανάβασή σας: Aρχικά εκείνος σηκώνει εκείνη στους ώμους του. Εκείνη τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του για να σταθεροποιηθεί και τα χέρια της είναι είτε περασμένα στο λαιμό του είτε ελεύθερα να ακουμπήσουν εκείνον όπου επιθυμεί.

Εκείνος ελέγχει εκείνη κρατώντας τη από τους γλουτούς και μπορεί ταυτόχρονα με τη διείσδυση να περπατάει ή να ανεβάζει και να κατεβάζει το ένα του πόδι σε κάποιο έπιπλο του οποίου το ύψος τον βολεύει. Η γενικότερη δική του κίνηση στο χώρο μετατρέπει τη διείσδυση σε πιο ενδιαφέρουσα κίνηση και κάνει εκείνον να αργεί να εκσπερματώσει ενώ εκείνη να διεγείρεται περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκοπός της συγκεκριμένης ανάβασης είναι να φτάσουν και οι δυο στην κορυφή ταυτόχρονα και αυτό συχνά επιτυγχάνεται για δυο λόγους: Ο ένας είναι ότι εκείνη με το χρόνο αυτό και τις κινήσεις είναι έτοιμη να εκραγεί κι εκείνος έχει κρατηθεί τόσο που ο ερεθισμός του πλέον έχει φτάσει σε επίπεδα έκρηξης, επομένως όταν είναι έτοιμοι και οι δυο απλώς το συννενοούνται με τα σώματά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.