Έξι σημάδια που «φωνάζουν» ότι ο σύντροφός σας δεν σας θέλει πια

Οαπόηχος μιας σχέσης που φτάνει στο τέλος της μπορεί να προκαλέσει πολλά περίπλοκα συναισθήματα

Έξι σημάδια που «φωνάζουν» ότι ο σύντροφός σας δεν σας θέλει πια

Έρωτας. Παιχνίδια του μυαλού και της καρδιάς, τα οποία άλλοτε μπορούν να σε στείλουν στον έβδομο ουρανό κι άλλοτε να σε βυθίσουν στον πάτο.

Σε όλους μας έχει συμβεί: Γνωρίζεις έναν άνθρωπο που σου αρέσει, αισθάνεσαι ότι επικοινωνείς, ότι υπάρχει αυτό που λέγεται «χημεία» αλλά εύκολα παραλείπεις το γεγονός, ότι τα αισθήματα του μπορεί να μην είναι αμοιβαία.

Φυσικά μην περιμένεις ποτέ να στο φωνάξει ή να το δηλώσει ξεκάθαρα ο άλλος. Ελάχιστοι μπορούν να σε κοιτάξουν στα μάτια και να σου πουν «δεν σε θέλω».

Ωστόσο, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι όλοι θα σου πουν ότι δεν σε θέλουν. Απλά δεν το κάνουν με λόγια. Θα το κάνουνε με τις πράξεις τους.

Δεν σου συμπεριφέρεται σα να είσαι προτεραιότητα (γιατί πολύ απλά δεν είσαι)
Μια γνωριμία ή μια σχέση σημαίνει και διαθέσιμος χρόνος για κοινές εμπειρίες που θα φέρουν κοντά τα δύο πρόσωπα.

Μήπως είναι συνεχώς απασχολημένη /ος; Μήπως βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες και δεν μπορεί να σε συναντήσει; Δεν χρειάζεται να πιέσεις καταστάσεις ή να παρακαλέσεις.

Δείχνει ευγένεια μόνο όταν έχει να κερδίσει κάτι από εσένα
Ένας άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται τείνει να εξαφανίζεται από προσώπου γης και να εμφανίζεται μόνο όταν έχει να κερδίσει κάτι από εσένα.

Θα χρησιμοποιήσει την ευγένεια, την καλή διάθεση, γλυκόλογα, ίσως και την ομορφιά του προκειμένου να σε πείσει. Μην πέσεις στην παγίδα.

Η επικοινωνία κόβεται και δεν την αποκαθιστά
Οι περισσότεροι ερωτευμένοι δεν αισθάνονται και ιδιαίτερη χαρά όταν δεν μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το άτομο που τους έχει πάρει τα μυαλά, σε αντίθεση με κάποιους, που όταν πάψουν να ενδιαφέρονται, σταματούν να παίρνουν τηλέφωνο, να στέλνουν μηνύματα ακόμα και να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λέει και κάνει πράγματα που σε πληγώνουν
Ίσως βρίσκεσαι αντιμέτωπη /ος με έναν άνθρωπο που θέλει να «κόψει» κάθε επαφή μαζί σου γιατί δεν ενδιαφέρεται πια ερωτικά για εσένα, ωστόσο αδυνατεί να στο πει κοιτώντας σε κατάματα, με αποτέλεσμα να στο δείχνει με πράξεις που ενίοτε σε απογοητεύουν, σε προσβάλλουν και σε πληγώνουν.

Δεν σε κάνει κομμάτι της ζωής της/ του
Αδυνατείς να θυμηθείς την τελευταία φορά που βγήκατε μαζί με κοινές παρέες ή που μοιραστήκατε μια εμπειρία;

Προτιμάει να κυκλοφορεί χωρίς να την/τον συνοδεύεις; Σκέψου καλύτερα το γιατί…

Λέει πράγματα που δεν τα εννοεί
Γεμίζει τα μηνύματα με γλυκόλογα, υποκοριστικά και πολλά μα πολλά «μου» σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί πρέπει να τα πιστεύεις όλα όταν βλέπεις ότι αυτά δεν συμβαδίζουν με τις προθέσεις της/του;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.