ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξι σημάδια που σου «χτυπούν καμπανάκι» ότι αυτός που σου αρέσει ετοιμάζεται να γίνει «καπνός»

Μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Έξι σημάδια που σου «χτυπούν καμπανάκι» ότι αυτός που σου αρέσει ετοιμάζεται να γίνει «καπνός»

Όταν κάποιος σας δείχνει ποιος είναι, πιστέψτε τον, ειδικά αν σας έχει δείξει ότι φοβάται τη δέσμευση.

Αυτά είναι λοιπόν τα σημάδια που «τσιρίζουν» πως αυτός που σου αρέσει ετοιμάζεται για ghosting.

1. Έχουν ένα μοτίβο να ακυρώνουν σχέδια την τελευταία στιγμή. Συνήθως, πράγματα προκύπτουν και οι άνθρωποι πρέπει να ακυρώσουν ή να αναβάλλουν – αλλά ξανακανονίζουν. Αλλά όταν συμβαίνει συχνά και δεν κάνουν σχέδια για να βρεθείτε εκ νέου. ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

2. Είναι φοβικοί με τη δέσμευση. Δεν μπορεί να δεσμευτεί για ο,τιδήποτε μακροπρόθεσμο.

3. Δεν έχετε κοινούς φίλους. Αυτό δεν είναι από μόνο του μια κόκκινη σημαία – είναι καλό να βγούμε έξω από τα κοινωνικά μας δίκτυα! Αλλά έχει αποδειχθεί ότι αυτές οι έμμεσες στρατηγικές διάλυσης της σχέσης, όπως το ghosting, είναι πιο πιθανές αν οι κοινωνικές σας ζωές και τα περιβάλλοντα δεν είναι καθόλου παρόμοια και κοινώς, δεν θα ‘πέφτετε’ ο ένας πάνω στον άλλο.

4. Τα άτομα που έχουν αποφυγή προσκόλλησης επιλέγουν συχνά το ghosting για να διατηρήσουν τη συναισθηματική τους απόσταση και έτσι δεν δένονται εύκολα. Δεν θα λέει πολλές πληροφορίες για τον εαυτό του, ούτε σε βάζει στον κόσμο του.

5. Δεν απαντούν άμεσα. Σίγουρα, οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι και έχουν ζωές. Αλλά αν έπαιρνες ένα μήνυμα κάθε μέρα και τώρα περιμένεις μέρες ολόκληρες, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι θα σε φανταστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

6. Και όταν στέλνουν μήνυμα, αλλάζουν θέμα. Ο αριθμός πέντε γίνεται μεγαλύτερη κόκκινη σημαία όταν τα κείμενά τους δεν είναι δεσμευτικά. Ακόμη και όταν στέλνουν μήνυμα, δεν έχουν πολλά να πουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.