ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εσύ τις ξέρεις; – Οι επτά στάσεις για… αθόρυβη σεξουαλική επαφή

Αυτό το είδος επαφής μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πολύ ερεθιστικό

Εσύ τις ξέρεις; – Οι επτά στάσεις για… αθόρυβη σεξουαλική επαφή

Ας μην κρυβόμαστε, όλοι μας ξέρουμε πως το σεξ είναι συνδεδεμένο με δυνατούς ήχους και φωνές που μαρτυρούν το πόσο καλά περνάτε.

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν περιπτώσεις που αυτό δεν είναι ρεαλιστικό, ειδικά αν δεν είσαστε μόνοι στο σπίτι. Και γι’αυτό ακριβώς υπάρχει το αθόρυβο σεξ.

Μπορεί να ακούγεται αμήχανο, αλλά αυτό το είδος σεξ μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πολύ ερεθιστικό και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να έρθεις πιο κοντά με τον παρτενέρ σου.

«Το αθόρυβο σεξ ένα από τα πιο σέξι πράγματα που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι, και συχνά το συνιστώ στους πελάτες μου», λέει η Holly Richmond, πιστοποιημένη σωματική ψυχολόγος.

«Τι το κάνει σέξι όμως; Η επαφή με τα μάτια, η γλώσσα του σώματος και τα σωματικά σημάδια που βοηθούν στο να επικοινωνήσουμε το τι θέλουμε», συμπλήρωσε.

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις αθόρυβο σεξ, αρκεί να επιλέξεις στάσεις που δεν περιλαμβάνουν σκληρή και δυνατή διείσδυση.

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις που μπορείς να διαλέξεις:

Το κουτάλι

Πώς να το κάνετε: Ξάπλωσε στο πλάι με την πλάτη γυρισμένη στον παρτενέρ σου. Δημιούργησε μια γωνία με τα γόνατα σου για να δημιουργήσεις μια είσοδο για να μπει εκείνος μέσα σου.

Γιατί λειτουργεί: Η στάση αυτή αφήνει τα χέρια του ελεύθερα να αγγίξουν τις ερωτογενείς ζώνες σου, όπως το λαιμό, το στήθος και την κλειτορίδα σου, λέει η Richmond. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το χέρι σου για να κάνεις μασάζ στον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να ερεθίσει πολύ και τους δυο σας.

Ο τεμπέλης

Πώς να το κάνετε: Εκείνος κάθεται κόντρα στον τοίχο ή το κεφαλάρι του κρεβατιού με τα πόδια τεντωμένα. Εσύ τον καβαλάς, κρατώντας τα πέλματα σου επίπεδα πάνω στο κρεβάτι.

Γιατί λειτουργεί: Με αυτήν την στάση, υπάρχει λιγότερη ώθηση, περισσότερο ανεβοκατέβασμα, και περισσότερη επαφή με τα μάτια.

Η καουμπόισσα

Πώς να το κάνετε: Εκείνος είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, ενώ εσύ τον καβαλάς με τα γόνατά σου και στις δύο πλευρές των ποδιών του.

Γιατί λειτουργεί: Η στάση αυτή συνεπάγεται μια αργή κίνηση για την οποία χρησιμοποιείς το στήθος του για ώθηση. Η Richmond λέει ότι αυτή είναι μια εξαιρετική στάση για επαφή με τα μάτια και για πρόσβαση του παρτενέρ σου στην κλειτορίδα και το στήθος σου.

Ανάποδο κουτάλι

Πώς να το κάνετε: Ενώ βρίσκεστε στην ιεραποστολική στάση, κυλάτε στα πλαϊνά σας. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να στηρίξετε το πάνω μέρος του σώματος σας.

Γιατί λειτουργεί: Σε αυτήν τη στάση πρωταγωνιστεί η αργή ώθηση, η οποία είναι πολύ πιο ήσυχη από την σκληρή ώθηση. Με τα πρόσωπά σας τόσο κοντά το ένα στο άλλο, είναι ευκολότερα τα φιλιά και το να πλησιάσετε τις ερωτογενείς ζώνες στο λαιμό και τον αυχένα.

Αργό σκυλάκι

Πώς να το κάνετε: Εκείνος στέκεται στο πάτωμα ενώ εσύ ξαπλώνεις με τα χέρια και τα γόνατα στην άκρη του κρεβατιού. Αυτό επιτρέπει στον παρτενέρ σου να ελέγχει την κίνηση του κρεβατιού με το να σπρώχνει σιγά-σιγά.

Γιατί λειτουργεί: “Χτυπάει” όλα τα σημεία ευχαρίστησης, αλλά με έναν πολύ πιο ήσυχο τρόπο.

To γονάτισμα

Πώς να το κάνετε: Εκείνος κάθεται με τα γόνατα του κάτω ενώ εσύ τον καβαλάς και χρησιμοποιείς τους ώμους του για ισορροπία.

Γιατί λειτουργεί: Δεν υπάρχει έντονη ώθηση, άρα και κανένα πρόβλημα. Επίσης, η αίσθηση της οικειότητας είναι μεγάλη, καθώς εκείνος μπορεί να ψιθυρίσει βρώμικες σκέψεις στο αυτί σου.

Ιεραποστολικό

Πώς να το κάνετε: Ξαπλώνεις ενώ εκείνος είναι από πάνω σου. Σήκωσε ή στηρίξτε ένα πόδι για ευκολότερη πρόσβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί λειτουργεί: Η τόσο κοντινή τριβή με ελάχιστη ώθηση δεν προκαλεί φασαρία. Επίσης, μπορεί εύκολα να καλύψει το στόμα σου αν αυτό είναι αναγκαίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.