Κρατήστε σημειώσεις: Αυτά είναι δέκα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας μπορεί να σας απατά

Υπάρχουν μικρές κινήσεις που μπορούν να τον προδώσουν

Κρατήστε σημειώσεις: Αυτά είναι δέκα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας μπορεί να σας απατά

Ας μην κρυβόμαστε, όλοι μας ξέρουμε πως είναι δύσκολο να καταλάβουμε πότε μας απατάει ο/η σύντροφος μας, αν δεν έχουμε τρανταχτά στοιχεία στα χέρια μας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορούν να προδώσουν κάποιον που απατά τον σύντροφο του;

Αν ο άντρας σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα πρόσφατα και δεν είστε σίγουρες γιατί, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σας απατά.

H ειδικός στα διαζύγια Sarah Woodward, μιλά για τα δέκα πράγματα που κάνει ο σύντροφός σας και τα οποία θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι σας απατά.

Η ίδια εξηγεί πως υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις ότι ο σύντροφός σας μπορεί να απατά. Αλλά είναι περισσότερο να παρατηρήσετε αλλαγές στη συμπεριφορά τους και στη σχέση σας και πάνω από όλα, να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη The Sun, η ίδια αναφέρει πως «ακριβώς επειδή μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα από τα πράγματα στον παρακάτω κατάλογο, μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα».

1. Έχει απομακρυνθεί από εσάς

Εάν εσείς και ο σύντροφός σας περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να υποδηλώνει ότι ο σύντροφός σας ετοιμάζει κάτι.

2. Ενδιαφέρεται περισσότερο για την εμφάνισή του

Όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με τη Σάρα, αν ο σύντροφός σας ενδιαφέρεται ξαφνικά περισσότερο για τα ρούχα του και το πώς ντύνεται – ενώ προηγουμένως δεν κοιτούσε σχεδόν καθόλου στον καθρέφτη – αυτό θα μπορούσε σίγουρα να είναι ένα δείγμα ότι δεν είναι πιστός.

3. Γυμνάζεται περισσότερο

Αν ο άντρας σας ενδιαφέρεται περισσότερο για το σώμα του και πηγαίνει στο γυμναστήριο πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, ίσως να θέλετε να διερευνήσετε.

4. Δουλεύει περισσότερες ώρες και λείπει περισσότερο από το σπίτι

Αν ο σύντροφός σας άρχισε ξαφνικά να εργάζεται περισσότερες ώρες και να πηγαίνει σε «επαγγελματικά» ταξίδια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει, ιδίως αν δεν έχει αλλάξει ο εργασιακός του ρόλος.

5. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τις κινήσεις σας

«Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη ότι προσπαθούν να προγραμματίσουν λίγο χρόνο με κάποιον άλλον ενώ εσείς δεν είστε εδώ, καθώς έτσι γλιτώνουν τις δικαιολογίες», αναφέρει η Sarah.

6. Είναι πιο μυστικοπαθής

Το να είσαι μυστικοπαθής δεν είναι ποτέ καλό πράγμα και σύμφωνα με τη Sarah, αν είναι μόνιμα προσκολλημένος στο τηλέφωνό του και έχει αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης, τα πράγματα μπορεί να μην είναι καλά.

7. Η σεξουαλική σας ζωή έχει αλλάξει

Η Sarah δηλώνει πως «ή ο σύντροφός σας δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για εσάς σεξουαλικά και βρίσκει δικαιολογίες ή ο σύντροφός σας ξαφνικά θέλει να κάνει περισσότερο σεξ και έχει γίνει πιο περιπετειώδης».

8. Ξοδεύει περισσότερα από το «κανονικό»

Αν οι καταναλωτικές συνήθειες του συντρόφου σας έχουν αλλάξει και δεν έχει κάποια εύλογη εξήγηση γι’ αυτό, ίσως πρέπει να αρχίσετε να κάνετε ερωτήσεις.

9. Τον πιάσατε να λέει ψέματα

Τον έχετε πιάσει να λέει ψέματα για κάτι και στη συνέχεια έγινε αμυντικός ή θυμωμένος, όταν το αναφέρατε (επειδή πιάστηκε στα πράσα).

10. Υπερβολική προσπάθεια

Αν ο άντρας σας καταβάλλει περισσότερες προσπάθειες από ποτέ, αυτό μπορεί να είναι ένα κακό σημάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια εξηγεί πως «μπορεί να σας δείχνει περισσότερη προσοχή από το κανονικό και να είναι πιο τρυφερός, να σας αγοράζει λουλούδια και δώρα χωρίς λόγο, κάτι που αποτελεί αλλαγή στη φυσιολογική του συμπεριφορά. Η ενοχή της παράνομης σχέσης μπορεί να τους κάνει να  προσπαθούν περισσότερο σε άλλους τομείς της ζωής τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.