ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Pretzel: Αυτή είναι η στάση που ψάχνουν περισσότερο οι χρήστες του διαδικτύου

«Είναι η ιδανική στάση για βαθιά διείσδυση»

Pretzel: Αυτή είναι η στάση που ψάχνουν περισσότερο οι χρήστες του διαδικτύου

Αν νομίζατε πως οι πιο δημοφιλείς στάσεις στο σεξ είναι το doggy και το ιεραποστολικό, κάνετε λάθος, καθώς σύμφωνα με το διαδίκτυο, η πιο δημοφιλής στάση αυτή τη στιγμή είναι η… στάση Pretzel.

Πιθανόν να αναρωτιέστε τι είναι αυτό και πως γίνεται. Για να δούμε λοιπόν.

Πως να κάνετε τη σεξουαλική στάση Pretzel

Το άτομο που δεν θα διεισδύσει στον/στην παρτενέρ (κάθεται κάτω) ξαπλώνει στο πλάι. Ο πάνω (το άτομο που διεισδύει), κρατάει το πάνω πόδι του/της συντρόφου του και στη συνέχεια αγκαλιάζει το κάτω πόδι. Στη συνέχεια, ο επάνω έρχεται πιο κοντά προκειμένου να διεισδύσει.

«Η θέση pretzel είναι η ιδανική στάση για βαθιά διείσδυση», λέει η σεξολόγος Cobb.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο πάνω μπορεί να σηκώσει το πάνω πόδι του συντρόφου του με οποιονδήποτε τρόπο για να εισχωρήσει βαθύτερα.

«Είναι επίσης μια εξαιρετική στάση για κοντές γυναίκες που έχουν ψηλότερους ερωτικούς συντρόφους», προσθέτει ο Cobb.

Ορισμένες στάσεις μπορεί να αποδειχθούν δύσκολες όταν έχετε μεγάλες διαφορές στο ύψος, οπότε το Pretzel είναι μια ιδανική στάση για να δοκιμάσετε αν ο σύντροφός σας είναι ένα μέτρο πιο κοντός από εσάς.

Όμως πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η θέση του Pretzel «απαιτεί κάποια ευελιξία και θα μπορούσε να γίνει άβολη για οποιονδήποτε από τους δύο παρτενέρ – ειδικά για τον κάτω παρτενέρ, καθώς ο κορμός του στρίβει ελαφρώς», όπως λέει ο επίσης σεξολόγος Ian Kerner.

Μπορείτε πάντα να κάνετε κάποιες αλλαγές στη θέση Pretzel για να μειώσετε την ταλαιπωρία, να βελτιώσετε την ευχαρίστηση και να εμβαθύνετε τη διείσδυση.

Για να αλλάξετε τη γωνία διείσδυσης και να κάνετε τα πράγματα πιο άνετα, «ο σύντροφος από κάτω μπορεί να φέρει τα γόνατα πιο κοντά στο στήθος του», λέει η Cobb.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, «ο σύντροφος από κάτω μπορεί να γαντζώσει το πόδι πίσω γύρω από το άτομο που βρίσκεται από πάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.