Σταμάτησαν να κοιμούνται μαζί και τώρα κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους (βίντεο)

Μάλιστα αναφέρουν ότι κάθε φορά είναι «σαν να βιώνουν την πρώτη νύχτα του γάμου»

Σταμάτησαν να κοιμούνται μαζί και τώρα κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους (βίντεο)

Ένα παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησε να κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια και έκτοτε υποστηρίζει ότι κάνει το «καλύτερο σεξ».

Οι ίδιοι μάλιστα αναφέρουν ότι κάθε φορά είναι «σαν να βιώνουν την πρώτη νύχτα του γάμου».

Η 36χρονη Miriam Ezagui και ο 35χρονος Aron που είναι Ορθόδοξοι Εβραίοι αναφέρουν ότι ξεκίνησαν αυτή την πρακτική, με αφορμή μια παράδοση της θρησκείας τους, όπως αναφέρει η nypost.com.

Συγκεκριμένα, ο θρησκευτικός νόμος Niddah απαγορεύει τη σεξουαλική επαφή τόσο κατά την έμμηνο ρήση, όσο και εφτά ημέρες μετά.

Αρχικά λοιπόν, το ζευγάρι σταμάτησε τις σεξουαλικές επαφές για δύο εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια, ώστε να μην μπουν σε κάποιο «πειρασμό».

Παρόλα αυτά, τότε διαπίστωσαν ότι κάθε φορά που έκαναν σεξ, όχι μόνο είχαν περισσότερη όρεξη, αλλά και πως το απολάμβαναν καλύτερα.

«Κατά τη διάρκεια του Niddah, δεν μπορούμε να έχουμε σωματική επαφή με κανέναν τρόπο, επομένως τα προβλήματα που έχουμε δεν μπορούν να λυθούν με ένα φιλί», είπε χαρακτηριστικά η 36χρονη.

Και πρόσθεσε ότι «πρέπει να δουλέψεις τα προβλήματα με λέξεις σε βαθύτερο επίπεδο και σίγουρα είναι κάτι που εμπλουτίζει τη σχέση».

@miriamezagui Replying to @jmorel1217 That is a personal choice not a religious law. But there are Orthodox Jews that choose not to have smartphones. #smartphone #orthodoxjewishlife #jewishtiktok #ultraorthodox #hasidic ♬ original sound – Miriam Ezagui
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.