ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Τριγωνική μέθοδος»: Η νέα τάση του ΤikTok για το πρώτο φιλί (βίντεο)

Σε κάθε ραντεβού υπάρχουν στιγμές που επικρατεί αμηχανία, ειδικά αν η σχέση βρίσκεται στην αρχή της

«Τριγωνική μέθοδος»: Η νέα τάση του ΤikTok για το πρώτο φιλί (βίντεο)

Μετά το σπίτι, τις σχέσεις, την ομορφιά και τη μαγειρική το Tik Tok έρχεται να βοηθήσει και στον τομέα του φλερτ.

Πρόσφατα, η δημοφιλής πλατφόρμα έχει προσαρμοστεί σε θέματα «καρδιάς» με πολλά από τα video της να επικεντρώνονται στο πώς θα δείξετε ότι έχετε σχέση ή τεχνικές για να βρείτε το άλλο σας μισό.

Η πιο πρόσφατη και δημοφιλής τάση θέλει τους χρήστες της πλατφόρμας να εστιάζουν στο φλερτ και στο πώς να κάνουν αμήχανες στιγμές να λειτουργήσουν καλύτερα.

Σε κάθε ραντεβού υπάρχουν στιγμές που επικρατεί αμηχανία, ειδικά αν η σχέση βρίσκεται στην αρχή της. Το Tik Tok μάς δίνει τη λύση, για να τις κάνουμε λιγότερο άβολες. Για παράδειγμα: το ραντεβού φτάνει στο τέλος του και εσείς είστε στο αυτοκίνητο. Αφού έχετε συζητήσει τα πάντα ήρθε η ώρα να πείτε «αντίο» και αντί να μιλάτε επικρατεί αμήχανη σιωπή. Αν το ραντεβού εξελίχθηκε όπως νομίζατε και θέλετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω, τότε, υπάρχει τρόπος να δείξετε τις προθέσεις σας. Μάλιστα, δεν θα χρησιμοποιήσετε καν λόγια. Χρειάζεται μόνο η γλώσσα του σώματος.

Η τριγωνική μέθοδος

Η μέθοδος Triangle είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να έχετε οπτική επαφή και να υποδείξετε στο ραντεβού σας ότι απολαμβάνετε τον χρόνο σας μαζί και πως μπορεί να είστε έτοιμοι να έρθετε λίγο πιο κοντά και γιατί όχι; να ανταλλάξετε και ένα φιλί. Τα μάτια σας σας επιτρέπουν να πείτε πολλά χωρίς να λέτε τίποτα απολύτως.

@ridethewav3ss Wanna seduce someone – this literally melts them #fyp #manifestationhim #sireneyes #trianglemethod ♬ Originalton – in ur dreams

Αυτή η νέα τάση σας θέλει να κοιτάζετε για λίγα δευτερόλεπτα σε 3 σημεία του προσώπου, σχηματίζοντας ένα εικονικό τρίγωνο με το βλέμμα. Ξεκινάτε από τα μάτια (ένα από τα δύο) στη συνέχεια κατεβάζετε το βλέμμα στα χείλη και καταλήγετε ξανά στα μάτια. Το βλέμμα σας, δηλαδή, θα πάει κάπως έτσι: δεξί μάτι – χείλη – αριστερό μάτι.

Οι χρήστες του Tik Tok ισχυρίζονται πως η μέθοδος αυτή είναι πολύ αποτελεσματική, ενώ η Patti Wood, ειδική στις ανθρώπινες σχέσεις και τη γλώσσα του σώματος σημειώνει σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πέρα από την λεκτική επικοινωνία, να υπάρχει σύνδεση χωρίς λόγια. Μέσα από κινήσεις και βλέμματα. Με την τακτική αυτή, είναι πιο εύκολο να δώσεις χρόνο στο άλλο άτομο και να καταλάβεις αν είναι αμοιβαία όσα θες, για να προετοιμάσεις τη στιγμή του φιλιού».

@vfxgino OMG she did the triangle method – #jennaedit #jennaortega #jennaortegaedit #goodquality #editor #ae #tiktok #viralvideo #vfxgino ♬ original sound – gino

Ο Μichael Ellsberg συγγραφέας και ειδικός στις δημόσιες σχέσεις επιβεβαιώνει: «Τα μάτια αποκαλύπτουν έναν κόσμο πληροφοριών, πέρα από το πού εστιάζει η προσοχή μας. Σκεφτείτε όλα τα συναισθήματα —ευτυχία, θυμός, λύπη, έκπληξη, φόβος— που μπορούν να εντοπιστούν κοιτώντας απλώς τα μάτια ενός ανθρώπου. Όταν έχουμε οπτική επαφή με ένα άλλο άτομο, κατά μία έννοια του δίνουμε τα κλειδιά για τον συναισθηματικό μας κόσμο. Ό,τι κι αν νιώθουμε, το άλλο άτομο είναι πιθανό να το αντιληφθεί μέσα από μία ματιά μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.