ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κορυφαία τάση στα μαλλιά για το 2017 είναι το Shag Lob (φωτό)

Η κορυφαία τάση στα μαλλιά για το 2017 είναι το Shag Lob (φωτό)

Το Lob, ευρέως γνωστό και ως μακρύ καρέ, έχει κερδίσει πολλές γυναίκες τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα κούρεμα που δεν είναι ούτε κοντό, αλλά ούτε μακρύ και ταιριάζει υπέροχα σε κάθε γυναίκα. Το μήκος του είναι μεσαίο και φτάνει μέχρι τον ώμο.

Ωστόσο φέτος ανανεώνεται και παίρνει μια διαφορετική μορφή, η οποία μπορεί να γίνει πολύ εύκολα. Αλλάξτε λοιπόν το χτένισμα σας χωρίς να κόψετε μήκος, απλά κάνοντας ένα Shag Lob. Το συγκεκριμένο είδος μακρύ καρέ βασίζεται στα πολλά layers, δηλαδή τα επίπεδα. Στην ουσία είναι ένα Lob με έντονο φιλάρισμα.

Αυτός λοιπόν είναι ένας πολύ απλός και κορυφαίος για την εποχή τρόπος να δώσετε άλλη όψη στο κούρεμα σας, χωρίς να κάνετε δραματικές αλλαγές. Δημιουργήστε λοιπόν ένα πιο κομψό και ανάλαφρο χτένισμα που βασίζεται σε μεσαίου μήκους μαλλιά και ονομάζεται Shag Lob.

Πάρτε μια ιδέα απο τη νέα τάση που έχει κατακτήσει το Hollywood:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: govastileto.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.