ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Θες να σε ερωτευτεί; – Τα 3+1 ψυχολογικά κόλπα που θα τον κάνουν να… «λιώνει»

Τι να κάνεις αν σου... κάνει λίγο το δύσκολο

Θες να σε ερωτευτεί; – Τα 3+1 ψυχολογικά κόλπα που θα τον κάνουν να… «λιώνει»

Όλοι μας γνωρίζουμε πως τα πράγματα στον έρωτα δεν είναι ποτέ απλά, γι’ αυτό και γενικά ο έρωτας παιδεύει παρόλο που τελικά είναι κάτι υπέροχο και συγκλονιστικό.

Στο διά ταύτα όμως. Έχεις σταμπάρει αγόρι που το θέλεις σαν «κολασμένη».

Το θέμα είναι ότι αυτός τον κάνει λίγο το δύσκολο.

Εσύ όμως επιμένεις να θέλεις. Και τι κάνεις λοιπόν;

Ακολουθείς τα 4 παρακάτω τρικς τα οποία τα έχουν επισημάνει ειδικοί ψυχολόγοι παρακαλώ πολύ:

«Ανάγκασέ τον» να σε βλέπει

Δεν εννοώ να κρύβεσαι μέσα στη ντουλάπα του, αλλά το μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται δεν ισχύει στην προκειμένη γιατί πολύ απλά δε σε έχει συνηθίσει για να του λείψεις.

Φρόντισε λοιπόν να μη χάνεσαι και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, για να του γίνεις κατά κάποιο τρόπο απαραίτητη. Όχι ενοχλητική… Πρέπει να το προσέξεις πολύ αυτό.

Γίνε ο… καθρέφτης του

Τον θέλεις και είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα πάντα για να τον κατακτήσεις; Λοιπόν, σίγουρα ξέρεις ότι με τους ανθρώπους που ταιριάζουμε τείνουμε να ερχόμαστε πιο κοντά και να μοιραζόμαστε περισσότερα πράγματα. Γίνε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος για εκείνον.

Δε σου λέω να χάσεις και την προσωπικότητά σου, αλλά μπορείς να είσαι πιο ευέλικτη για να τον πλησιάσεις. Σύντομα θα νιώσει οικεία μαζί σου και… ποιος ξέρει…

Φόρα κόκκινο

Ναι είναι το χρώμα του πάθους και κανένας δεν το αμφισβητεί αυτό. Ωστόσο, η επίδραση του χρώματος αυτού στην αντρική επιθυμία δεν είναι απλά μία πεποίθηση για να χαίρεται η μόδα και οι εταιρείες καλλυντικών.

Οι ειδικοί λοιπόν ανακάλυψαν, ότι οι άντρες τείνουν να γοητεύονται περισσότερο από γυναίκες που φορούν κόκκινο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, με αποτέλεσμα να κάνουν πιο προσωπικές ερωτήσεις και φυσικά να φλερτάρουν. Νομίζω ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Κάνε κάτι extreme

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι κάθε φορά που ένας άντρας βιώνει φόβο και αγωνία, είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό να πάρει τηλέφωνο μία γυναίκα σε σχέση με όταν βιώνει μία πιο συμβατική κατάσταση. Άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον… σκιάξεις!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.