Το γνώριζες; – Να γιατί οι κοντοί άντρες κάνουν… περισσότερο και καλύτερο σεξ

Το ύψος τους, τούς επιτρέπει να δοκιμάσουν πολλές και διαφορετικές στάσεις με τη σύντροφό τους

Το γνώριζες; – Να γιατί οι κοντοί άντρες κάνουν… περισσότερο και καλύτερο σεξ

Μήπως θεωρείς ότι το ύψος σου δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στη ζωή και την προσωπικότητά σου;

Ενδεχομένως να είναι έτσι, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Κι όμως, υπάρχουν πολλοί άντρες με ύψος κάτω των 170 εκατοστών, οι οποίοι «πάσχουν» από το ναπολεόντειο σύνδρομο.

Το σύνδρομο αυτό δημιουργεί άγχος, στρες, αλλά και θυμό πολλές φορές σε όσους το έχουν και σχετίζεται με το ύψος τους. Λέγεται μάλιστα πως όλα αυτά τα συμπτώματα τα είχε και ο ίδιος ο Ναπολέων, καθώς ήταν αρκετά κοντός και κάπως έτσι το συγκεκριμένο «σύνδρομο» έμεινε στην ιστορία με το όνομά του.

Όλα αυτά, όμως, ήρθε να τα αλλάξει μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal Of Sexual Medicine σχετικά με τις σεξουαλικές επιδόσεις ανδρών με βάση του ύψους τους.

Στην έρευνα πήραν μέρος 531 ετεροφυλόφιλοι άντρες ηλικίας από 20 έως 54 ετών και απ’ ότι φάνηκε όσοι είχαν ύψος κάτω του 1.75 μ. έκαναν πολύ περισσότερο σεξ από ψηλότερούς τους.

Ναι, όλα δείχνουν ότι οι κοντοί άντρες έχουν πέραση.

Μπορεί η κοινή γνώμη να πιστεύει πως το ύψος αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους περισσότερους άντρες, προκειμένου να βρουν ερωτικό σύντροφο, τα αποτελέσματα όμως έδειξαν πως η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι κοντοί άντρες προσπαθούν περισσότερο από τους ψηλούς να βρουν σύντροφο, κάτι που τελικά αποδίδει, ενώ παραμένουν πιο πιστοί σε μια σχέση μόλις βρουν την κατάλληλη γυναίκα.

Παράλληλα, είναι καλύτεροι και στο σεξ, καθώς το ύψος τους τούς επιτρέπει να δοκιμάσουν πολλές και διαφορετικές στάσεις με τη σύντροφό τους, σε αντίθεση με έναν ψηλό και άκαμπτο άνδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλές γυναίκες (διάσημες ή μη) επιλέγουν για ταίρι τους έναν κοντύτερο άντρα. Στο τέλος της ημέρας, το ύψος είναι απλά ένα νούμερο. Έτσι δεν είναι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.