Ο Α.Γκλέτσος τύπωσε γιαούρτι με το πρόσωπο του Κ.Μητσοτάκη

Λίγο μετά τη δημόσια τοποθέτηση που έκανε ο δημοφιλής ηθοποιός «άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;»

Ο Α.Γκλέτσος τύπωσε γιαούρτι με το πρόσωπο του Κ.Μητσοτάκη

Λίγες ώρες μετά τα δημόσια σχόλια του Απόστολου Γκλέτσου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα οποία έκανε λόγο για… γιαούρτωμα κατά την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία, ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας… ξαναχτυπά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media τον δείχνει να ποζάρει με ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας πως «είναι τέλειο» ενώ στη συνέχεια το πήρε και το έβαλε δίπλα στο πρόσωπό του για να βγάλει φωτογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.